Hemfjällsbyn 1

Högfjället, Sälen, Malung-Sälens kommun Se på karta

15 000 kr

Bostadstyp
Vinterbonat fritidshus
Upplåtelseform
Andelsboende
Antal rum
3 rum
Boarea
50 m²
Våning
1 av 1
Byggår
1980

När lugnet lagt sig och hetsen är över, finns det i Hemfjällsbyn en möjlighet att komma bort från alla måsten en vecka eller tre per år i mysiga timmerstugor!

Hemfjällsbyn är en bostadsrättsförening på Högfjället som med 27 parstugor, innehållande 54 andelslägenheter, varsamt ligger placerad intill fjällnatur mellan Östra Kalven, Storfjället och Köarskärfjället. Inte alls långt från Kungsleden finns nu alltså andelar i vecka 17, 46 & 47 till salu i ett aktivt kraftdrag för att motivera människor att ta sig till fjällen även under lågsäsongsveckorna men där friskluft och naturen är hälsosam och stärkande som aldrig förr!

Ombyte förnöjer och även fast det inte är högsäsongsveckor som erbjuds så finns här chansen att för en billig peng få miljöombyte tre gånger per år. Mys framför brasan en vecka, jobba på distans, utforska naturen eller läs den där boken du alltid sagt att du ska läsa. Har du tur, så kan du på vårvinter-säsongen också åka längdskidor eller gå med snöskor. Senare år när snön legat kvar länge har man i Sälen kunnat åka längdskidor enda in i maj och förhoppningsvis är soltimmarna många! Under höst/vinterveckorna står advent i fokus och även om inte pisterna öppnat så är detta ett exemplariskt tillfälle att låta kroppen komma hemifrån en tid och ladda inför en lång vinter.

Husen om 50 kvadratmeter har två sovrum, totalt fyra bäddar och en storstuga med öppen planlösning till kök, matplats och soffdel. Från storstugan finns utgång till en större altan som hela tiden ligger i riktning med utsikt över Högfjället. Inne i husen finns klassiska furugolv från 1980, träluckor i köket och en bastant braskamin vars öppna utformning gör att det sprakar och knastrar när man eldar. Perfekt inför mysiga höstdagar och så långt från 2020-talets ultramoderna och kala hem man kan komma.

MISSA INTE den förinspelade videovisningen med Ronja! Även 3D-rundvandring med mätfunktion finns.

Totalt 10 andelar, 15.000kr/styck i köpeskilling.
En årlig avgift på 1 499kr/vecka tillkommer men som täcker den totala utgiften och driftkostnaden för huset.
Husdjur är delvis tillåtna, se stadgar.
Observera att husen kan skiljas något från varandra.

Se status och hus på mäklarens hemsida.

För mer information, besök föreningens välarbetade hemsida: https://www.brfhemfjallsbyn.se/ och se information under ''dokument''.

Läs mer hos mäklaren
SkandiaMäklarna Sälen

Kontakta mäklaren

Ronja Renheim

SkandiaMäklarna Sälen
Mäklare Ronja Renheim, SkandiaMäklarna Sälen