Hemfjällsbyn 3B

Högfjället, Sälen, Malung-Sälens kommun Se på karta

1 600 000 kr

1 800 000 kr -11 %
Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Andelsboende
Antal rum
3 rum
Boarea
50 m²
Uteplats
Ja
Våning
1 av 1
Pris/m²
32 000 kr/m²

I fantastiska Hemfjällsbyn med längdskidspår, lift och alla möjligheter för ett aktivt liv i fjällen erbjuds nu detta renoverade och helårsägda andelsboende i mysig timmerstuga på Högfjället. I avgiften ingår all drift och underhåll för stugan vilket gör att detta är ett väldigt enkelt och bekymmersfritt ägande. Möblemang och inventarier följer dessutom med vid försäljning och 2022års avgift är redan betalad!

Stugan om 50 kvadratmeter har två sovrum med fyra fasta bäddar + två i bäddsoffa i en storstuga med öppen planlösning till kök och matplats. I storstugan finns en öppen braskamin och från allrummet finns utgång till en större altan som hela tiden ligger i ett sydväst-läge med utsikt över fjäll, natur och Hemfjällsbyn. Här är det både renoverat badrum samt kök med diskmaskin.

Hemfjällsbyn är en bostadsrättsförening på Högfjället som med 27 parstugor, innehållande 54 andelslägenheter, varsamt ligger placerad intill fjällnatur mellan Östra Kalven, Storfjället och Köarskärfjället. Lägenhet 3B är en helårsandel där ägaren disponerar stugan under 48 veckor. Fyra veckor: vecka 20-21 på våren och vecka 42-43 på hösten är avsatta för underhåll och storstädning. Storstädning inklusive tvätt av fönster sker alltid på hösten och ingår i veckoavgiften om 1500 kr per vecka. Totala avgiften på 72 000kr/år är redan betald för 2022. I årsavgiften inkluderas värme, vatten, el, inre och yttre underhåll, byte av defekta vitvaror eller möbler samt stugservice/stugvärd. Även förbrukningsvaror såsom dammsugarpåsar, lampor, städrengöring etc. ingår. Föreningen följer en underhållsplan och behov av underhåll uppdateras årligen efter besiktning av husen. Stugvärden finns alltid tillgänglig under vinterns högsäsong om något akut skulle hända i stugan vilket gör det tryggt och säkert för alla ägare.

För mer information se ''Läs mer hos mäklaren''. För bokad visning, kontakta SkandiaMäklarna Sälen.

Läs mer hos mäklaren
SkandiaMäklarna Sälen

Kontakta mäklaren

Ronja Renheim

SkandiaMäklarna Sälen
Mäklare Ronja Renheim, SkandiaMäklarna Sälen