Nyproduktion

Sjupundsgatan 31

Högsbohöjd, Göteborgs kommun Se på karta

3 205 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
3 rum
Boarea
66 m²
Balkong
Ja
Våning
3 av 9, hiss finns
Byggår
2022
Avgift
3 577 kr/mån
Pris/m²
48 561 kr/m²
Antal besök
91
Nyproduktion

Inflyttningsklar i september! Kvadratsmart trea där ytorna disponeras på ett optimalt sätt. Kök och vardagsrum samsas i en öppen och inbjudande planlösning som förlängs ut på den trevliga balkongen med kvällssol. På motsatt sida, lugnt beläget mot innergården, ligger de två sovrummen med plats för sängmöbel och förvaring i garderober. Förvaringen kompletteras av en skjutdörrsgarderob i hallen och förråd i källarplan. Badrummet är helkaklat med stilrena ljusa materialval som bryts av med trendigt svarta detaljer. Här finns även en tvättdel med kombimaskin, arbetsbänk och väggskåp för förvaring.

Bostadens inredningskoncept håller hög standard och flörtar med nutida trender. Köket från Ballingslöv har beigea luckor, svarta handtag och mörkmelerad arbetsbänk. Samma beigea toner kommer igen i badrummets klinkergolv som har underliggande komfortvärme. Badrummet har även spotlights. Ljust parkettgolv och vitmålade väggar utgör basen i övriga rum i bostaden.

Här bor du lugnt och centralt med både Slottsskogens och Änggårdens vackra natur på cykelavstånd. Goda kommunikationer med buss utanför dörren och bekvämt avstånd till storstadspulsens vimmel. I området finns både gym och närbutik i form av Ica Nära och när detta kvarter står klart finns också lokaler för restaurang eller caféverksamhet och mindre butikslokaler som förhoppningsvis bidrar med mervärde på hemmaplan.

För mer information om bostäderna och projektet, besök www.stenafastigheter.se/hojden

Läs mer om bostaden
Nya Kvadrat