Viggengatan 10, 4 tr

Järfälla Barkarbystaden, Järfälla Se på karta

2 850 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
3 rum
Boarea
66 m²
Balkong
Ja
Byggår
2018
Förening
BRF Flyga
Om föreningen
Avgift
3 787 kr/mån
Pris/m²
43 182 kr/m²

ACCEPTERAT PRIS -
+ Solig balkong
+ Låg avgift
+ Källarförråd
+ stora rum med mycket förvaring

Högt upp med fantastisk ljusinsläpp - Välplanerat och stilfullt i toppskick med balkong i bästa solläge och gott om förvaring både inne i lägenheten och i ett externt förråd - självklart med direkt anslutning till hissen. Med 10 minuters promenad till pendeln och 5 minuters promenad till både naturreservat och Barkarbystadens handelsplats bor du på bästa läget i området.

Här får du en 3:a med en av Barkarbystadens lägsta avgifter! En perfekt planerad bostad där kvadratmeterna upplevs som betydligt många fler än vad som står. Du får en stor social yta där kök och matsal övergår i vardagsrum. Den genomgående planlösningen med fönster i motsatta väderstreck bjuder in rikligt med ljus från båda håll och skapar en luftig atmosfär.

Köket går i vita toner med en praktisk utformning som skapar både bra förvaring, goda arbetsytor och utrymme för ett riktigt stort matbord. Bjud in till middagar med vänner och familj - här ges det plats! Självklart har det inte tummats på bekvämligheter så som integrerad diskmaskin, inbyggd micro och matfallskvarn.

Vardagsrumsdelen faller naturlig i ena halvan av rummet och ger plats åt en skön familjesoffa för en riktig mysig filmkväll. I anslutning till stora rummet har du två bra sovrum med plats för dubbelsäng och förvaring. Badrummet har du access ifrån hallen och erbjuder både en tvättdel och en duschdel. Här är det lik resten av lägenheten ljusa toner med stilfull inredning.

Pricken över i:et är den mysiga balkongen, den känns privat och ombonad samtidigt som den ger rum för fåtöljer och bord. Här har du dessutom helt läge för den som gillar sol - njuta från din privata oas över en härlig brunch.

Den här lägenheten bör upplevas på plats - Kontakta mäklare Paola för mer information!

OMRÅDET
Här finns det bästa av två världar - puls och shopping eller lugn och natur - du väljer! Föreningen är belägen i ett lugnt och barnvänligt område i populära Barkarbystaden. Föreningen har en fantastisk innergård med många olika aktivitetsytor, bänkar och gräsytor. Bor du här har du också nära till naturen med fina promenadstråk i naturreservatet kring Säbysjön. Du finner flera bra förskolor i området och bara några minuter bort Ålstaskolan. I området finns även Herrestaskolan. Skolan erbjuder lokaler för sport och kultur som står öppna för barn, vuxna och föreningar under kvällstid. All natur som omger området hör till Järvafältets naturreservat. Det här kommer att förbli en lugn punkt i det nya som växer fram. Promenadavstånd till ridhuset Säbygård och motionsslingorna.

Barkarbystaden är ett av de största utbyggnadsområdena i Stockholmsområdet just nu. Under en tioårsperiod växer en helt ny stadsdel fram med ca 14 000 nya bostäder och 10 000 nya arbetsplatser. Barkarbystaden är en spännande stadsdel där boende, handel och utbildning samsas och där närheten till naturen och de kulturhistoriska miljöerna tas till vara.

Barkarbystaden är västra Stockholms nya knutpunkt. Det innebär att både fjärrtåg och pendeltåg stannar i området och tunnelbana planeras stå färdig 2026. Hela Järfälla har redan idag mycket bra kommunikationer till Stockholm och kommunen har utsetts till "bästa pendlarkommun" av DN. Det ska vara lätt att åka kollektivt i Barkarbystaden. Trafikverket bygger just nu ut Mälarbanan så att det inom kort kan köra dubbelt så många tåg på sträckan Tomteboda-Kallhäll. I samband me

Läs mer hos mäklaren
Notar