Nyproduktion

Orgelgatan 11

Kapellgärdet, Uppsala Se på karta

3 195 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
3 rum
Boarea
74 m²
Byggår
2017
Avgift
4 265 kr/mån
Pris/m²
43 176 kr/m²
Antal besök
2 351
Dagar på Hemnet
29
Nyproduktion

SNABB INFLYTT! Perfekt planerad 3:a i nya brf Block! Huset präglas av noga utvalda materialval, hög standard och unik arkitektur. Här får du som boende tillgång till totalt tre takterrasser, varav en med utekök som bjuder in till gemensamma måltider med grannar och gäster under bar himmel, och en bokningsbar spaterrass med bastu, bubbelpool och soldäck som ger avkopplande stunder framför en magnifik utsikt över Uppsala domkyrka och Svartbäckens villor. Föreningens innergård med pergola och stensättning med upphöjda växtbäddar skänker en vilsam harmoni i lugn och stilla miljö.

Lägenheten är belägen på våning 2 med hiss från markplan. Här får du en social och spännande planlösning och erbjuder plats för allt ni kan önska er. Tack vare den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum och med en takhöjd på 2,7 m ger det dig en social yta för stora middagar samt utgång till balkong. Sovrummen är ljusa och luftiga med gott om förvaring i garderober och badrummet är mycket stilrent inrett och har bl a kombinerad tvättmaskin och torktumlare.

Populära Kapellgärdet ligger centralt till med gångavstånd till stadskärnan och resecentrum. På vägen dit passerar ni bl a träningsanläggningar, restauranger och affärshuset Kvarnen med ICA, systembolag och apotek. Närhet till träningsanläggning i Fyrishov, löparspår i Röbo och många andra trevliga grönområden. Goda cykelvägar samt bussförbindelser och smidig anslutning till E4:an för den som pendlar med bil.

Varmt välkommen till vår visningslägenhet! Anmäl ert intresse till mäklaren idag.

Gå till lägenhetsväljaren för att upptäcka mer lägenheter i etapp två av brf Block:
https://cdn.pixerymedia.com/propdev/navigator/Fastighetsforadlarna/Kapellgardet_2/#view:1-1

Bilderna är från brf Block´s visningslägenhet och samstämmer helt i material men skiljer sig i planlösning och placering från den annonserade bostaden.

Läs mer om bostaden
Mäklarfirman Widerlöv & Co AB

Visningstider

  • 12
    jul
    Sön 12 jul kl. 14:00–15:00
För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.