Nyproduktion

Brf Knytkalaset 1-1102

Kirseberg, Malmö Se på karta

2 150 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
3 rum
Boarea
79 m²
Balkong
Ja
Våning
2 av 5, hiss finns
Förening
BRF Knytkalaset
Om föreningen
Avgift
4 460 kr/mån
Pris/m²
27 215 kr/m²
Nyproduktion

Trea där både katt och hund kan få eget rum.
Planlösningen är öppen mellan kök och vardagsrum, vilket ger utmärkta möjligheter för middagar, syjuntor eller barnkalas. Vardagsrummet och köket sitter ihop, så här finns det möjlighet att sväva ut i en modern dans. Eftersom det är en gavellägenhet har du utsikt åt flera väderstreck. Hörnlägenheten har dessutom gott om fönsterpartier som släpper in ljus. Fortsätt ut på den generösa balkongen. Här kan du utföra morgonyogan och göra solhälsningen medan solen tittar fram.

Vardagsrummet och köket som en enhet. Stora sociala ytor. I köksdelen finns inredning från Marbodal luckor och lådor i vitt. Vitvarorna består av infälld induktionshäll, inbyggnadsugn, inbyggnadsmikro, diskmaskin, kyl och frys. Lägenheten har genomgående 3-stavsparkett av mattlackerad ek och vitmålade väggar. Neutrala material med fokus på lång hållbarhet.

Här finns det två sovrum, varav ett är större, (ett så kallas "master bedroom" på snofsig
mäklarsvenska). I det större sovrummet på hela 17 kvm finns garderober för förvaring. Det mindre sovrummet på 9 kvm kan användas på flera olika sätt. Hemmakontor, gästrum, walk-in-closet. Rundgång i lägenheten är möjlig. Eller sätt igen och integrera med det stora sovrummet. Du väljer. Välj bort väggen helt och gör vardagsrummet ännu större. Vi älskar flexibiliteten.

Lägenhetens badrum med grått klinkergolv med komfortvärme som håller fötterna varma, samt helkaklade vita väggar. Badrumsinredning från Svedbergs såsom spegel med belysning, tvättställ med kommod, handdukstork och hörndusch. Det finns även en tvättmaskin samt torktumlare så du slipper boka tvättid mer än med dig själv.

Parkering och förråd
Om du har en bil eller något annat fordon, så kan du betala extra för en garageplats i närliggande byggnad. Det är först till kvarn på garageplatserna. Alternativet är såklart att boka en bil från bilpoolen. I Sege Park utvecklar Malmö stadens mest hållbara område. Med allt från lokala energikällor, smart elnät till återbruksstation och cykelpool. Ta steget och nyttja till fullo.

Till alla bostäder i Knytkalaset finns ett förråd. Se bofaktablad för placering i lägenheten. Här kan du ställa skidorna på sommaren och solstolen på vintern.

Inredningsval
När du köper en Serneke-bostad så har du möjlighet att välja den fasta inredningen i lägenheten. Vilka val som du kan göra finns redovisat i inredningsportalen där du kan botanisera fritt för att skräddarsy i just din lägenhet.

Läs mer om bostaden
Fastighetsbyrån Malmö

Visningstider

Observera att många visningar kräver föranmälan. Kontakta mäklaren för mer information.
För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.