Borgarfjordsgatan 21A, Vån. 17

Kista, Stockholms kommun Se på karta

3 525 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
3 rum
Boarea
97 m²
Balkong
Ja
Våning
17 av 35, hiss finns
Byggår
2015
Förening
BRF Kista Torn
Om föreningen
Avgift
4 972 kr/mån
Pris/m²
36 340 kr/m²

***Accepterat pris***

I Kistas mittpunkt, finns nu denna 3:a om 97 kvm med hörnläge i Kista Torn ute till försäljning. Stora fönster, en beundransvärd utsikt och mycket ljusinsläpp skapar en härlig känsla i genomgående vitmålade hemmet. Lägenheten har en smart planerad, öppen planlösning och två sovrum, moderna tillval i både kök och badrum samt goda förvaringsmöjligheter.

Loggian är inglasad med uppvärmningsmöjligheter och kan på så sätt erbjuda de nya ägarna att avnjuta kvadratmeterna innanför ramen av huset. Kanske en "balkong" eller något mitt emellan.

Lägenheten är lokaliserad centralt i Kista, vilket betyder i nära anslutning till kollektivtrafik och Kista Galleria. Kollektivtrafiken erbjuder både tunnelbana som tar dig till Stockholm Central på 17 min, samt bussar som åker mot Barkarby, Sollentuna, Spånga och Arlanda. Kista Galleria har allt man kan tänka sig behöva under ens vardag i form av kläder, matvaror och restauranger, samt kvällsaktiviteter så som bio, sportbar för den som gillar sport och andra aktiviteter.

Bostadskomplexet Kista Torn är inte endast ett av Sveriges högsta bostadshus, utan även ett av de mer moderna. Vid entréplan möts man inte av de vanliga brevlådorna och ett trapphus, utan här finns det en fullt möblerad Lobby som fångar besökarna och bostadsägarna. Självklart finns det även en bastu man kan ta del utav i avslappnande syfte. De två husen har även tillgång till två gemensamma övernattningslägenheter att hyra vid behov. På våning 36 har alla boende möjlighet att ta del utav den gemensamma takterrassen där man kan se Globen i ena riktningen och flygplan på väg in mot Arlanda i den andra.

Välkommen till Borgarfjordsgatan 21A önskar Ender Karaman, din lokala mäklare i Kista!

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Stockholm - Kista/Tensta

Kontakta mäklaren

Ender Karaman

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Stockholm - Kista/Tensta
Mäklare Ender Karaman, Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Stockholm - Kista/Tensta
0736-473 596

Visningstider

För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.