Borgarfjordsgatan 21A, vån 27

Kista, Stockholm Se på karta

3 795 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
3 rum
Boarea
89 m²
Balkong
Ja
Våning
27 av 35, hiss finns
Byggår
2015
Förening
BRF Kista Torn
Om föreningen
Avgift
4 676 kr/mån
Driftkostnad
1 380 kr/år
Pris/m²
42 640 kr/m²
Antal besök
745
Dagar på Hemnet
16

Med centralt läge mitt i Kista finns denna välplanerade, ljusa och moderna trea om 89m². Våning 27 erbjuder er en modern lösning med en ljus och väldisponerad planlösning som ger optimala förutsättningar till ett varmt välkomnande hem. Den fräschaköket och badrum ger en genomgående exklusiv känsla i hela hemmet. Loggian tillför en ny dimension till hemägarna och ger möjligheten att nyttja den som ett extra rum, en balkong eller något mitt emellan.

Lägenheten är lokaliserad centralt i Kista, vilket betyder i nära anslutning till kollektivtrafik och Kista Galleria. Kollektivtrafiken erbjuder både tunnelbana som tar dig till Stockholm Central på 17 min, samt bussar som åker mot Barkarby, Sollentuna, Spånga och Arlanda. Kista Galleria har allt man kan tänka sig behöva under ens vardag i form av kläder, matvaror och restauranger, samt kvällsaktiviteter så som bio, sportbar för den som gillar sport och andra aktiviteter.

Bostadskomplexet Kista Torn är inte endast ett av Sveriges högsta bostadshus, utan även ett av de mer moderna. Vid entréplan möts man inte av de vanliga brevlådorna och ett trapphus, utan här finns det en fullt möblerad Lobby som fångar besökarna och bostadsägarna. Självklart finns det även en bastu man kan ta del utav i avslappnande syfte. De två husen har även tillgång till två gemensamma övernattningslägenheter att hyra vid behov. På våning 36 har alla boende möjlighet att ta del utav den gemensamma takterrassen där man kan se Globen i ena riktningen och flygplan på väg in mot Arlanda i den andra.

Välkommen till Borgarfjordsgatan 21A önskar Ender Karaman, din lokala mäklare i Kista!

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Stockholm - Kista/Tensta