Kommande

Katrinavägen 113A

Klövsjö Katrina, Bergs kommun Se på karta

2 400 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
3 rum
Boarea
57 m²
Våning
1 av 2, hiss finns ej
Byggår
2005
Förening
BRF Skidterrassen
Om föreningen
Avgift
2 712 kr/mån
Driftkostnad
10 044 kr/år
Pris/m²
42 105 kr/m²
Kommande

Vi som älskar och bor i Klövsjö hälsar nästa ägare till denna bostadsrätt hjärtligt välkommen till Sveriges vackraste by och gratulerar till att du har en av Sveriges bästa alpinanläggningar direkt utanför trappan! Från lägenhetens stora altan blickar du ut över pisten som vi barmarkstränar i om sommaren och njuter av att åka utför i under vintern. Du kan också se att vi trots en av Sveriges vassaste expressliftar och pister oftast inte har någon liftkö att trängas i! Förutom alpinanläggningen har du nära till elljusspåret för längd om vintern och bad, SUP etc på sommaren. Året om har du shoppingen, bistro, restaurant, hotellets gym och SPA alldeles nära. Matbutik, café och gårdsbryggeri finns i närliggande Klövsjö by ett par minuter bort med bil.

Lägenheten två sovrum och kök med allrum och utgång till altanen. Badrummet finns en härlig bastu. Det större sovrummet har dubbelsäng medan det andra har familjesäng. Möbler och husgeråd utom personliga tillhörigheter ingår i köpet, fråga mäklaren för lista. Täcken och kuddar tillhandahålls av Skistar i och med uthyrningsavtalet och medföljer inte i köpet.

Till bostadsrätten hör en egen parkeringsplats med motorvärmare. Bostadsrättsföreningen får nyttja ett skidvårdsutrymme som ägs av grannföreningen.

Bostadsrätten ligger på uthyrning (husdjurstillåten) med Skistar och köpare övertar det kontraktet med befintliga bokningar. Jul, nyår och vecka 9 är ägarbokade och tillgängliga för köpare att disponera. Sägs avtalet med Skistar upp innan 15 oktober löper avtalet ut efter säsongen 2022/2023. Låter köparen avtalet ligga kvar kan man ta del av Skistar förmåner som rabatt på liftkort och rabatt på hyra i andra Skistardestinationer. För info kring avtalet vänligen kontakta Skistar ägarservice på tel 0684 153 37.

Uthyrningsintäkter och bokningsläge för säsongen 2021/2022 och 2022/2023 ligger under dokument. Bostaden har bra uthyrning, potential finns även för uthyrning sommartid.

Varmt välkomna till Skidåkarnas favorit och Sveriges vackraste by!

Läs mer hos mäklaren
SkandiaMäklarna Vemdalen/Funäsdalen

Kontakta mäklaren

Loe Vastero

SkandiaMäklarna Vemdalen/Funäsdalen
Mäklare Loe Vastero, SkandiaMäklarna Vemdalen/Funäsdalen
070-542 30 40

Kommande försäljning

Bostaden kommer snart att vara till salu. Inga visningstider finns än så länge. Kontakta mäklaren för mer information.