Kungsängstorget 1

Kungsängen, Jönköpings kommun Se på karta

2 500 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
3 rum
Boarea
69 m²
Balkong
Ja
Våning
3 av 5, hiss finns
Byggår
2016
Förening
BRF Kungsängen i Jönköping
Om föreningen
Avgift
4 667 kr/mån
Pris/m²
36 232 kr/m²
Antal besök
Dagar på Hemnet
24

70 + boende i trevligt hus från 2016! 3 rok högt upp i huset! 69 fina ljusa kvadrat. Bo i trevlig förening med flertalet mervärden. Här garanteras du garageplats vid inflytt om så önskas!

Interiört bjuds två praktiska sovrum, kök och vardagsrum i halvöppen planlösning som ansluter till balkongen och lummig insynsskyddad miljö. Därtill ett stilrent badrum med egen tvättsektion i anslutning till master bedroom och en gäst-wc intill gästrummet och hallen. Sällsynt bra!
Sammantaget tre rum och kök som inte lämnar något att önska för dig med höga krav på din boendemiljö. Här är interiören byggd med eftertanke och fingertoppskänsla. Nybyggnadskänslan är påtaglig då huset stod klart så sent som 2016.

Brf Kungsängen i Jönköping är en förening med god ekonomi där underhållningsplan följs av föreningen. Välvårdade och välmående byggnader och gemensamhetsanläggningar. Tryggt och bra område! Som medlem i föreningen har du rätt att använda de mycket trivsamma gemensamma lokalerna och innegården. Här kan du vara med på gympa i gymnastiksalen under kallare delar av året, och ute på innegården under sommarsäsong, Nordic Wellness i grannhuset. På innegården finns grönområden med bänkar och växthus med odlingsmöjligheter. Fina mervärden för dig som uppskattar det lilla extra.

Kungsängen ger dig möjlighet att bo på naturnära läge och smidigt med närhet till bra kommunikationer. Busskommunikation på nära avstånd, serviceutbud, matbutiker, gym, caféer, vackra promenadstråk och fina grönområden (Bondberget) inom räckhåll. – Perfekt för dig som vill ha nära till allt!

Varmt välkommen att anmäla ditt intresse till ansvarig mäklare, Amanda Emme.

Läs mer hos mäklaren
HusmanHagberg Jönköping

Kontakta mäklaren

Amanda Emme

HusmanHagberg Jönköping
0702-87 34 00