Ljuskärrsvägen 109

Ljuskärrsberget, Nacka Se på karta

2 350 000 kr

2 195 000 kr +7%
Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
3 rum
Boarea
63,3 m²
Våning
2 av 2
Byggår
1971
Förening
BRF Ljuskärrsberget 1
Om föreningen
Avgift
3 538 kr/mån
Driftkostnad
6 000 kr/år
Pris/m²
37 125 kr/m²

Accepterat pris.

Välkommen till en ljus trea med bra planlösning och balkong i fritt läge.

Från vardagsrummet nås den härliga balkongen. Lägenheten har ett rymligt kök med matplats vid fönstret. Stort luftigt vardagsrum med gott om plats för soffa och övrigt möblemang, rymligt badrum med allt som kan önskas. Här finns också ett rymligt sovrum med gott om förvaring i stor skjutdörrsgarderob och en praktisk hall med plats för ytterkläder och skor.

Bostad är belägen i den populär bostadsrättsförening Ljuskärrsberget 1. Brf Ljuskärrsberget 1 är en stabil förening med god ekonomi och här ingår värme, vatten, kabel-TV (basutbud) samt snabbt bredband via Ownit i avgiften. Lägenheten har ett bra läge i området med trivsam och välskött innergård där lekplats, grönska och utemöbler samt grillplats finns.

I närområdet finns fina möjligheter till rekreationen i form av båtliv, promenadstråk, längdskidor, tennis, bad, golf och utförsåkning. Förskola finns i området samt nära till flertal skolor. Vad gäller kommunikationer så tar Saltsjöbanan dig in till Slussen på ca 30 minuter, med bil går det på ca 15 minuter. Närmsta station är Tippen, dit tar du dig på en fem minuters promenad. På gångavstånd hittar du även Saltsjöbadens Centrum, ett trivsamt centrum som erbjuder allt det nödvändiga i form av butiker, restauranger och service av olika slag.

Varmt välkommen på visning.

Läs mer hos mäklaren
Svensk Fastighetsförmedling Nacka