Bellmansgatan 160

LÖTEN, Uppsala kommun Se på karta

2 350 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
3 rum
Boarea
81,5 m²
Balkong
Ja
Uteplats
Ja
Våning
2 av 3, hiss finns ej
Byggår
1968
Förening
BRF Bellman
Om föreningen
Avgift
4 132 kr/mån
Driftkostnad
4 680 kr/år
Pris/m²
28 834 kr/m²

Välkommen till denna harmoniska och trevliga bostad med en stor inglasad balkong, vacker grönskande innergård och med en fin och smart planlösning!

Här har ni ett perfekt boende på 3 rok fördelat på 81,5 kvm nära grönska och den vackra promenadlängan Von Bahrska häcken där du i trädgård finner 14 olika trädslag och kan njuta av en promenad i den folkkära parken i området Löten såkallad övre Bellman.
Bellman är ett område som vuxit med staden till att bli ett toppen läge gällande närhet till staden och dess utbud, närhet till natur och shopping. Bostaden är belägen i ett mycket barnvänligt område och med endast 5 minuters promenad finner ni nya satsningen på idrottslivet genom den nya populära sport arenan IFU. Sporter som utövas i IFU arena är bland annat, innebandy, tennis, friidrott, basket, handboll, bandy och ishall för hockey samt curling. Nära och goda kommunikationer in till citykärnan, både den inre samt yttre stadskärnan. God bussförbindelse med bussar som passerar ca var 10:onde minut.
Centrum för stadsdelen Löten är Heidenstams torg, på kort gångavstånd finns allt viktigt du kan tänkas behöva i form av livsmedelsbutik (ICA Heidenstam med postkontor) samt bekvämligheter som frisersalong, förskola, skola, restaurang, apotek, gatukök, gym, vårdcentral med BVC och Löten kyrkan med populär öppen förskola för dem små och stora.

Den välplanerade ytan om 81,5 kvm fördelar sig på en rymlig och välkomnande hall med goda förvaringsmöjligheter, ett fint helkaklat badrum med dusch, wc, tvätt samt torkmaskin, två rymliga sovrum som erbjuder god förvaring samt fint ljusinsläpp i höjd med vackra grönskande träd som nu står i blom. Sedan har vi köket med stora fina fönsterpartier som släpper in dagligt ljus och med en vacker utsikt mot en fin och grön innergård och med blick över trädtopparna. Matplats för ca 6-8 personer. Nya vitvaror såsom delad kyl och frys, spishäll med induktion. Tilltalande och luftigt vardagsrum med stora sociala ytor och plats med möblering av soffa/soffhörna, tv-bänk samt vitrinskåp och önskad hyllförvaring. Med sina stora fönster ges detta vardagsrum både ljus och rymd. Från vardagsrummet tar ni er ut till bostadens stora trevliga inglasade balkong belägen i ett riktigt fint solläge under hela dagen. Båda sovrummen har god förvaring, stora fönster och plats för stor som till liten säng. Idag är ett av rummen inrett till mysigt barnrum och med sina fina blå luftballong tapeter. Till bostaden hör även ett förråd.

I Brf Bellman bor ni i en lugn, trygg och stabil förening som löpande utfört renoveringar och upprustningar. Senast att nämna är utförd stamrenovering, relining, byte av kall- och varmvattenledningar, inglasning av balkonger och renovering av fönster.
I Brf Bellman är låneskulden per kvm väldigt låg, den ligger endast på cirka 2 656 kr/kvm. Ett riktigt kap!
Föreningen erbjuder sina medlemmar en stor trevlig innergård med gott om plats för grillning, spel, lek och avkoppling, samt en fin lekpark för barn.

Varmt välkomna på visning!

Läs mer hos mäklaren
Riksmäklaren

Kontakta mäklaren

Ulrika Lööf

Riksmäklaren
Mäklare Ulrika Lööf, Riksmäklaren
070-201 43 93

Visningstider

För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.