Sankt Månsgatan 17B

Lund - Centrum, Lund Se på karta

3 195 000 kr

Budgivning pågår
Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
3 rum
Boarea
68 m²
Balkong
Ja
Våning
4 av 4, hiss finns
Byggår
1985
Förening
HSB BRF Billegården i Lund
Om föreningen
Avgift
4 261 kr/mån
Pris/m²
46 985 kr/m²
Antal besök
4 595
Dagar på Hemnet
13

Högst upp i huset med hiss hittar du denna mysiga bostad på lugn gata mitt i centrala Lund. Välplanerade kvadratmeter som bland annat erbjuder ett stort kök med modern maskinpark och plats för matbord, två väl tilltagna sovrum varav ena med utgång till balkongen. Tack vare balkongens västerläge kan du njuta av solens åtråvärda västerstrålar och härifrån har du utsikt över Lunds siluett med bland annat Lunds karaktäristiska Domkyrkotorn i bakgrunden. Mellan sovrummen är badrummet placerat. Även det är stort och utrustat med en tvättmaskin. Hallen som går i vinkel skämmer bort dig med förvaringsmöjligheter i stor klädkammare och fasta garderober och i anslutning till entrén finns sällskapsrummet med plats för soffa och tv.

Lägenhetens genomgående planlösning ger upphov till en ljus bostad och snedtaket ger lägenheten karaktär utan att det naggar av rymden. Planlösningen är flexibel och kan göras om för den som önskar den annorlunda (för exempel se alternativ planskiss i annonsen).

I populära bostadsrättsföreningen Billegården bor du omgiven av lundensisk anda och små trånga kullerstensgator. Här bor ni på bästa tänkbara cityläge. Inom en radie på tre minuters promenad har du både Stadsparken och Lunds absoluta centrum till ditt förfogande. Trots sitt läge mitt i hjärtat av Lund är föreningens hus lugnt placerade på en innergård avskilt från folkmyller och gatutrafik. Här finns gott om barnlek och i närheten finns flera förskolor och skolor och även ett nybyggt parkeringshus.

Välkommen på visning av en mysig bostad på lugn gata mitt i stan!

Läs mer hos mäklaren
Bjurfors Lund Centrum

Kontakta mäklaren

Simon Wall Sanktnovius

Bjurfors Lund Centrum
Mäklare Simon Wall Sanktnovius, Bjurfors Lund Centrum
0739206692