Nyproduktion

Orsälvsgatan 9C

Måmyren, Noret, Mora kommun Se på karta

2 195 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
3 rum
Boarea
87 m²
Förening
BRF Noret nr 1 i Mora
Om föreningen
Avgift
3 810 kr/mån
Driftkostnad
22 200 kr/år
Pris/m²
25 230 kr/m²
Nyproduktion

Endast 3 hus kvar till försäljning i Måmyren! Inflyttningar maj 2023.
Här flyttar du in i ett nybyggt hus med trädgård och altan i västerläge, bilplats i carportlänga och ett förråd på tomten.

Brf-radhusen i Måmyren byggs i ett plan med omtyckt öppen planering där kök, matrum och vardagsrum har stora fönsterpartier och utgång till trädgården. Badrum är helkaklat med tvättdel och därtill har husen en gäst-wc, skjutdörrsgarderob i hall samt en klädkammare i anslutning till det stora sovrummet.

Husen inreds med kvalitativa material såsom kök från Marbodal kök, trägolv från Kährs och uppvärmning genom vattenburen golvvärme. Detta hus har tillval med braskamin, utdragslådor i kök samt ugn/mikro i högskåp. Tillvalskostnad tillkommer köpeskillingen med 91 600 kr. Då tid för tillvalsbeställningar har passerat går det inte att göra andra val. Materialstandard finns att se i säljkatalogen.

I Måmyren bor du med närhet till förskola och skola samt köpcentrum i Norets handelsområde. Inte långt från Lasarettet med gång- och cykelvägar som gör det tryggt och lätt att ta sig till andra delar av Mora. Omgivet av vackra naturområden och Orsasjön.

Välkommen med din intresseanmälan!

Läs mer om bostaden

Kontakt

Carolina Hagren

Lillskär AB
Mäklare Carolina Hagren, Lillskär AB
0725279200