Kommande

Hospitalsgatan 12B

Centralt, Norrköpings kommun Se på karta

1 650 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
3 rum
Boarea
77 m²
Balkong
Nej
Våning
2 av 5, hiss finns
Förening
BRF Pelikanen 15
Om föreningen
Avgift
3 786 kr/mån
Pris/m²
21 429 kr/m²
Kommande

Vill du vara med och kunna påverka ditt boende där du kan skräddarsy din egen planlösning, välja ytskikt, färger och material?
Då har du hittat helt rätt! Här har du en lägenhet där det är dina val som sätter stilen för lägenheten, låt smycka den med en design som passar just dig.

Där det tidigare varit kontor och relaxavdelning kommer det nu att skapas en lägenhet i Brf Pelikanen 15. Lägenheten är om 77 kvm och här får du som köpare uppföra kök, badrum och väggar precis som du önskar. Vi har gjort ett förslag på planlösning - men du har all möjlighet att vara kreativ och skapa något helt eget efter vad som är viktigt för dig, här är det bara din egna fantasi som sätter gränser. Ta chansen att skapa ett hem som speglar och inredas efter det liv du vill leva, låt det bli en lägenhet att längta hem till!

BRF Pelikanen är en välskött förening med en god ekonomi där man kunde sänka månadsavgifterna med hela 20% från och med 1 januari, 2021.

Är du intresserad att detta unika projekt kontakta mig som ansvarig mäklare direkt på 070-579 51 17 eller maila på [email protected]

Läs mer hos mäklaren
Våningen & Villan Norrköping

Kontakta mäklaren

Felix Åhlén

Våningen & Villan Norrköping
Mäklare Felix Åhlén, Våningen & Villan Norrköping
0705-79 51 17

Kommande försäljning

Bostaden kommer snart att vara till salu. Inga visningstider finns än så länge. Kontakta mäklaren för mer information.