Lektorsgången 5A

Nydala, Malmö kommun Se på karta

1 495 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
3 rum
Boarea
79 m²
Balkong
Ja
Våning
2 av 8, hiss finns
Byggår
1962
Förening
HSB BRF Nydala i Malmö
Om föreningen
Avgift
4 688 kr/mån
Pris/m²
18 924 kr/m²

På andra våningen finner vi denna ljusa trerummare med inglasad balkong i sydöstläge! När vi kliver in i lägenheten möts vi direkt av känslan av en genomtänkt planlösning som fördelar sig över två sovrum, ett stort vardagsrum med utgång till den härliga balkongen och ett helkaklat badrum. Det stora och köket har utrustats med hög standard för att passa det unga paret som så väl barnfamiljen. Stora arbetsytor ger dig möjlighet att jobba fritt i köket och hushålla allt som behöver förvaras. Lägenheten har genomgått en totalrenovering under flera årstid och har genomgående hög standard. Ytskikten består av ljusa väggar och ljust golv som löper genom hela bostaden. Förvaringen i lägenheten är god med en stor garderob som löper längs med hela hallen.

Området bjuder på grönskande innergårdar och det lugna läget ger dig en rofylld bostad. När du vill nå puls och city är kommunikationsmöjligheter goda som tar dig över hela Malmö på kort tid. Här nås både Malmös centrum och Hyllies tågstation en kort bilfärd bort och Mobila shoppingcenter finns i närheten med sitt rika utbud av shopping och service.

På Nydalatorget finns både apotek, livsmedelsbutiker, pizzeria, gym, cykelhandlare, videobutik och ett café. Nära till hands finns även Malmö Badmintoncenter som förutom badminton även erbjuder innebandy och bordtennis.

Varmt välkomna på visning!

Läs mer hos mäklaren
Fastighetsbyrån Malmö

Kontakta mäklaren

Gea Sudin

Fastighetsbyrån Malmö
Mäklare Gea Sudin, Fastighetsbyrån Malmö
0735181719

Visningstider

  • 10
    dec
    Sön 10 dec kl. 13:30–14:00
    Bokad visning - anmälan krävs via hemsidan eller kontakta ansvarig mäklare.
För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.
Här kommer budgivning med BankID att erbjudas