Redaregatan 41

Oceanhamnen, Helsingborg Se på karta

3 245 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
3 rum
Boarea
82 m²
Avgift
5 185 kr/mån
Pris/m²
39 573 kr/m²
Nyproduktion 

Rymlig trea med stor balkong i västerläge!
Lägenheten har såväl badrum som gäst-wc samt rymlig förvaring i master bedroom. Kök och vardagsrum är sammankopplade för att få ut maximalt av den sociala ytan. En riktigt bra trea!

Kök:
Köket kommer från Marbodal och har i grundutförandet vita släta luckor med rostfria handtag. Ovan diskbänken sitter ett stående vitt matt kakel, storlek 25 x 50 cm och under väggskåpen finns dimbara LED spotlights. Köket är utrustat med vitvaror från Siemens (kyl, frys, induktionshäll, micro samt ugn i väggskåp, helintegrerad diskmaskin) och matavfallskvarn.

Badrum:
Klassiskt och tidlöst badrum med grått klinkergolv och vita helkaklade väggar (Konradssons Kakel). Tvättställ med kommod i vitt (eluttag i låda), spegelskåp (även detta med eluttag) med belysning, elansluten handdukstork och rundade duschväggar i klarglas, allt från Svedbergs. Blandare och duschset från Tapwell. Vägghängd wc (vacuum). I taket sitter det infällda spotlights med dimmer och golvet har komfortvärme. Badrummet är även utrustat med tvättmaskin och torktumlare från Siemens med ovanliggande bänkskiva.

Lägenheten har ett genomgående 2-stavs parkettgolv i mattlackad ek. Väggar, dörrar och socklar samt strömbrytare och vägguttag går i vitt. Fönsterbänkarna är av natursten. Fristående garderober har släta vita luckor med rostfria handtag från Marbodal och skjutdörrsgarderoberna är vita och kommer från Elfa.

Förråd i källarplan.

Föreningens medlemmar disponerar dessutom en fantastisk oas i form av en takterrass, en grön innergård och cykel- samt barnvagnsrum. Det finns även en s k pool-bil som ingår i avgiften. Du betalar endast vid användning av bilen.

Läs mer om bostaden
Serneke Bostad