Planteringsvägen 54

Planteringen, Helsingborg Se på karta

695 000 kr

795 000 kr -13%
Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
3 rum
Boarea
63 m²
Balkong
Ja
Våning
2 av 4, hiss finns
Byggår
1939
Förening
HSB BRF Valhall i Helsingborg
Om föreningen
Avgift
6 209 kr/mån
Pris/m²
11 032 kr/m²

Nu finns möjlighet att bli ägare till denna trevliga gavellägenhet på Planteringsvägen 54 på andra våningen i huset! Här erbjuds en smart planlösning, med smakfull hall, 2 sovrum, kök, balkong och badrum. Hallen är ljus och riktigt bra planerad med flera möbleringsmöjligheter och ger ett fint första intryck. Från hallen nås lägenhetens badrum, kök och vardagsrum.

Sovrummen är mycket trivsamma med goda möjligheter till säng, sängbord och byråer. Köket är trevligt och här finns det som önskas av ett modernt boende så som kyl och frys samt goda arbetsutrymmen och gott om skåpförvaring. Kring frukostbordet fås det med enkelhet plats för er. Badrummet är fräsch och fint - idag finns det ett badkar, kommod och wc.

Här bor ni med allt inom bekvämt avstånd. Gångavstånd till stadskärnan med härlig puls och stort utbud av butiker och restauranger. Närhet till vackra strandpromenader och härlig badstränder. I området finns gott om grönytor för barnen att leka på. Privata och kommunala förskolor samt skolor finns flertalet att välja på inom bekvämt avstånd från bostaden.

Varmt välkomna på visning!

Läs mer hos mäklaren
Svenska Mäklarhuset Helsingborg/Höganäs

Visningstider

Observera att många visningar kräver föranmälan. Kontakta mäklaren för mer information.
För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.