Grindstugegatan 2

Rosendal, Uppsala Se på karta

3 695 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
3 rum
Boarea
85 m²
Balkong
Ja
Byggår
2019
Förening
BRF Grindstugan i Rosendal
Om föreningen
Avgift
3 549 kr/mån
Driftkostnad
11 208 kr/år
Pris/m²
43 471 kr/m²

Välkommen till denna otroligt ljusa och inbjudande hörnlägenhet i välkända Grindstugan. Här möts du av en öppen planlösning, rejäla sällskapsytor, generös takhöjd och enorma fönsterpartier som ger lägenheten ett svårslaget ljusinsläpp. Här finner du två balkonger varav den ena är mycket rymlig, rundar lägenheten och har eftermiddags- och viss kvällsol. Den andra balkongen är något mindre och har viss kvällsol. Båda balkongerna har även var sitt förråd i anslutning till sig. Invändigt har lägenheten dubbla duschrum, där det ena har en tvättstugedel, och fin förvaring i klädkammare och skjutdörrsgarderober. Golvvärme och golvkyla i hela bostaden gör att man slipper radiatorer och erbjuder en behaglig inomhustemperatur. Till denna bostad behövs inte heller några nycklar då allt är digitalt med tagsystem och Yale- doorman dörrhandtag som du kan styra från mobilen.

Planlösningen ger er hall/entré med plats för ytterkläder, kök med bardisk och öppet mot vardagsrummet. Vidare får ni här ett duschrum med tvättdel, vardagsrum med dubbla utgångar till den större balkongen och ett sovrum med två rejäla skjutdörrsgarderober. I master bedroom får ni utgång till den mindre balkongen men även en egen klädkammare med skjutdörrar och ett duschrum.

Detta är en föreningen att verkligen trivas i. Här njuter ni av vinkällare, orangeri, bastu med relax samt takterrass med utsikt över staden. Dessutom finns bilpool samt el-cyklar tillgängliga för föreningens medlemmar. I huset finner ni även bageri och restaurang. Handla gör ni bekvämt i Rosendals egna välsorterad ICA-butik. Här har ni nära till city samtidigt som ni har stadsskogen runt knuten. Välkommen till föreningen som erbjuder något alldeles extra till sina medlemmar.

Läs mer hos mäklaren
Mäklarfirman Widerlöv & Co AB