Fyrislundsgatan 21A

SALABACKE, Uppsala Se på karta

2 090 000 kr

Budgivning pågår
Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
3 rum
Boarea
74 m²
Balkong
Ja
Våning
2 av 6, hiss finns
Byggår
2016
Förening
BRF Knäckepilen
Om föreningen
Avgift
4 230 kr/mån
Driftkostnad
5 400 kr/år
Pris/m²
28 243 kr/m²
Antal besök
3 492
Dagar på Hemnet
10

Obs! Kontakta mäklaren för visning.

Ljus och modern trea om 74 kvm med balkong i soligt sydväst läge mot innergården. Bostaden har ett luftigt läge och erbjuder stora fönsterpartier med ett imponerande ljusinsläpp. Yteffektiv och genomtänkt planlösning.

Föreningens erbjuder de boende sin alldeles egna oas. En fantastik och imponerande takterrass om 198 kvm , över trapphus 2. Takterassen erbjuder härliga möjligheter till lounge och umgänge samt uppvisar ett härligt solläge under hela dagen och en imponerande vy.

Huset har ritats av innovativa Belatchew arkitekter. I den norra spetsen av Östra Sala Backe får knäckepilen en framträdande roll i området. Kopplingen mellan lägenheterna och den nya Knäckepilsparken blir intim, med endast en gång- och cykelbanan som skiljer de boende från grönområdet. Östra Salabacke är ett av Uppsalas största stadsutvecklings- område. Beläget knappt två kilometer från Uppsalas stadskärna är det en viktig pusselbit för att skapa en mer urban karaktär och ett attraktivt stadsliv i de östra delarna av Uppsala.

I närområdet finns två 4H-gårdar och härligt lantliga grönområden med fina promenad- och motionsmöjligheter. I kvarteret bredvid Knäckepilen, inom bekvämt promenadavstånd, ligger Källparkens förskola och för den som pendlar finns nära påfart till E4-an och möjlighet att hyra p-plats i föreningens garage. Med ett boende ett stenkast från Gränbystaden har ni alltid närhet till restauranger, shopping och mötesplatser. Visionen är att detta ska bli Uppsalas andra stadskärna.

Varmt välkommen på visning!

Läs mer hos mäklaren
Riksmäklaren