Johannesbäcksgatan 97

SALABACKE, Uppsala Se på karta

2 650 000 kr

2 790 000 kr -5%
Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
3 rum
Boarea
78 m²
Balkong
Ja
Våning
3 av 5, hiss finns
Byggår
2018
Förening
BRF Knäckepilen
Om föreningen
Avgift
4 464 kr/mån
Driftkostnad
6 000 kr/år
Pris/m²
33 974 kr/m²

Två wc och balkong med eftermiddag/kvällssol. Utgång till balkong från vardagsrummet i väster. Vardagsrummet erbjuder en öppen planlösning mot kök. Bostaden har ett luftigt läge på vån 3 och erbjuder stora fönsterpartier mot knäckeparken samt motsatt åt den trevliga innergården. Dessa ger ett imponerande ljusinsläpp och skapar en rymlig känsla. Yteffektiv och genomtänkt planlösning med två bra sovrum, klädgarderob. Ett stort badrum med tvättmaskin och torktumlare samt en gäst-wc.

Föreningens erbjuder de boende sin alldeles egna oas. En fantastik och imponerande takterrass om c:a 198 kvm. Takterassen erbjuder härliga möjligheter till lounge och umgänge samt uppvisar ett härligt solläge under hela dagen och en imponerande vy.

Huset har ritats av innovativa Belatchew arkitekter. I den norra spetsen av Östra Sala Backe får knäckepilen en framträdande roll i området. Kopplingen mellan lägenheterna och den nya Knäckepilsparken blir intim, med endast en gång- och cykelbanan som skiljer de boende från grönområdet. Östra Salabacke är ett av Uppsalas största stadsutvecklings- område. Beläget knappt två kilometer från Uppsalas stadskärna är det en viktig pusselbit för att skapa en mer urban karaktär och ett attraktivt stadsliv i de östra delarna av Uppsala.

I närområdet finns två 4H-gårdar och härligt lantliga grönområden med fina promenad- och motionsmöjligheter. I kvarteret bredvid Knäckepilen, inom bekvämt promenadavstånd, ligger Källparkens förskola och för den som pendlar finns nära påfart till E4-an och möjlighet att hyra p-plats i föreningens garage. Med ett boende ett stenkast från Gränbystaden har ni alltid närhet till restauranger, shopping och mötesplatser. Visionen är att detta ska bli Uppsalas andra stadskärna.

Läs mer hos mäklaren
Riksmäklaren

Visningstider

Observera att många visningar kräver föranmälan. Kontakta mäklaren för mer information.
För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.