Murargatan 33

Salabacke, Uppsala Se på karta

1 895 000 kr

Budgivning pågår
Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
3 rum
Boarea
75,4 m²
Balkong
Ja
Uteplats
Ja
Våning
1 av 5, hiss finns
Byggår
1971
Förening
BRF Trädgårdsmästaren
Om föreningen
Avgift
2 563 kr/mån
Pris/m²
25 133 kr/m²
Antal besök
2 521
Dagar på Hemnet
10

Här erbjuds ett ypperligt tillfälle att få sätta egen prägel från start i denna välplanerade trerummare. Bostadens planlösning fördelar sig på en hall med avhängningsmöjligheter, ett sovrum på höger sida om hallen. Vidare in finns ett matrum med glasfönster mot vardagsrummet, detta rum kan förslagsvis integreras med köket för att skapa en social och rymlig känsla mellan kök och vardagsrummet. Rymligt vardagsrum med flera fönster, ett till sovrum i bra storlek med utgång till balkong samt ett rymligt badrum.
På lägenhetens framsida vid entrén återfinns den grönskande uteplatsen.

BRF Trädgårdsmästaren är en förening med mycket stabil ekonomi, vilket återspeglas på den mycket låga avgiften och har många av de stora renoveringarna bakom sig såsom exempelvis installation av bergvärme, byte av färskvattenstammar. Fastigheten har hiss och det är en kort kö till parkeringsplats.

Som boende på Murargatan 33 bor du med närhet till Gränbystaden, livsmedelsaffär, apotek, bageri, frisör och restauranger. Centrala Uppsala nås med enkelhet genom endast ca 10 minuters cykeltur via någon av de trevliga cykelbanorna som omger Uppsala. Med kort promenadavstånd finns busshållplats som tar dig till city på några minuter och för pendlaren finns E4:ans på- och avfart nära till hands.

Välkommen med föranmälan till ansvarig mäklare.

Läs mer hos mäklaren
Bjurfors Uppsala