Melodivägen 14, 1 tr

Skogås, Huddinge Se på karta

1 995 000 kr

Visa bud
Budgivning pågår
Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
3 rum
Boarea
88,8 m²
Balkong
Ja
Förening
BRF Melodin
Om föreningen
Avgift
3 600 kr/mån
Pris/m²
22 466 kr/m²

Här bjuds ni på en möjlighet som väldigt sällan dyker upp. Nu säljer vi en trea på populära Melodivägen som är i behov utav lite kärlek. Lägenheten i sig är väldigt bra planerad med effektiva ytor, en smart planering, goda förvaringsmöjligheter och ett utav husets bästa lägen. Till exempelvis så kan man göra ett extra "rum" utav matplatsen och disponera helt efter sitt egna behov. Det faktum att lägenheten även har gavelläget i huset och fönster i tre väderstreck sätter pricken över i:et.

Läget i sig är bland de bästa i Skogås. Det är nästa bokstavligen krypavstånd till Skogås Centrum och dess servicemöjligheter samt kommunikationer. Med pendeltåg så tar ni er in till Stockholm City på ca 18 minuter och busskommunikationer finns till de populära handelsplatserna runt om i söderort. Med enkelthet, även utan bil, så tar ni er till exempelvis till Farsta Centrum, Haninge Centrum, Huddinge Centrum med mera.

Utöver närheten till kommunikationer och service så finner ni även natur och badplatser inom mycket behagliga avstånd. Badudden och Sjöängsbadet är ypperliga exempel på detta. För den lite mer aktiva spekulanten så är även utbudet gällande idrottsaktiviteter utöver det vanliga. Om ni inte vill simma i Drevviken så ligger Skogås simhall en kort promenad bort. I övrigt så finner ni bland annat fotbollsplaner, racketsporter med mera i området.

Detta är helt enkelt någonting som måste upplevas på plats - om ni har några frågor eller funderingar så är ni varmt välkomna att kontakta ansvarig mäklare!

Läs mer hos mäklaren
Notar

Kontakta mäklaren

Guldhemmnet logga

Vinnare

Årets mäklarkedja

Guldhemmet 2019