Bastugatan 35

Södermalm - Maria, Stockholms kommun Se på karta

8 495 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
3 rum
Boarea
78 m²
Balkong
Ja
Våning
1, hiss finns
Byggår
1968
Förening
BRF Katthuvudet 37
Om föreningen
Avgift
3 799 kr/mån
Driftkostnad
3 780 kr/år
Pris/m²
108 910 kr/m²

Varmt välkommen till denna fina trea på Mariaberget!

Nu har du chansen att flytta in på en av Södermalms mest eftertraktade gator. Här har du en genomgående bostad där du kan från vardagsrum och kök njuta av den fina utsikten mot Riddarfjärden och Stadshuset. Från båda bostadens sovrum kan du ta dig ut på bostadens stora balkong, som är belägen i ett trevligt söderläge mot den lummiga innergården. Bostaden har gott med förvaring i form av platsbyggda originalgarderober i både det ena sovrummet samt i hallen. Fint ljust kök som bryts av med ett Marrakech-inspirerat golv i en ljusblå kulör. Denna välplanerade 1960-talslägenhet har ljusa, rymliga och lättmöblerade rum med trevliga sällskapsytor i både kök och vardagsrum.
Föreningen håller på att renovera båda föreningens innergårdar. Här kan du njuta sommartid av grönska, grillplats och gott umgänge. Det finns även garageplatser i föreningen där boende i föreningen har förtur, i dagsläget är det endast kö från utomstående.

Bostaden är belägen högt uppe på Mariaberget, mittemot 1700-talsbebyggelsen i kvarteret Kattfoten Större. Här kan du ta en promenad längts med kullerstenarna, njuta av utsikten mot Riddarfjärden , sätta dig på en picknickfilt i Ivar Los Park eller besöka dess lekpark med barnen.

Kontakta ansvarig fastighetsmäklare för mer information.

Läs mer hos mäklaren
MOHV Stockholm AB

Kontakta mäklaren

Sara Tegnér

MOHV Stockholm AB
Mäklare Sara Tegnér, MOHV Stockholm AB
0733-71 27 73