Mockasinvägen 22, 1tr ACCEPTERAT PRIS

Solberga - Älvsjö, Stockholms kommun Se på karta

3 750 000 kr

3 150 000 kr +19 %
Budgivning pågår
Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
3 rum
Boarea
88 m²
Balkong
Ja
Våning
2 av 3, hiss finns ej
Byggår
1970
Förening
BRF Kvarteret Apelsinen
Om föreningen
Avgift
4 633 kr/mån
Driftkostnad
6 000 kr/år
Pris/m²
42 614 kr/m²

Underbar och påkostad bostad med smakfulla färgval samt ett snyggt renoverat kök och badrum. Från köket nås balkongen som har ett ostört läge med utsikt över trädtoppar som är i full grönska. Balkongens placering resulterar i många härliga soltimmar och inglasningen gör att balkongen går att nyttja större delen av året. Vidare väntar ett vardagsrum med plats för stor soffgrupp, två bra sovrum, en gästtoalett samt bra förvaringsmöjligheter. Stora fönsterpartier i två väderstreck resulterar i ett riktigt trivsamt hem. Vardagsrum och kök vetter mot väster vilket ger ett fint ljus medan sovrummen ligger perfekt placerade i ett svalt norrläge.

Solberga är ett populärt område. Som boende här har man närhet till det mesta. Fina Solbergaskogen, populära parkleken Kristallen och ett nyanlagt utegym finns i närheten. En ny stor lekpark, Apelsinen, har byggts en kort promenad bort. Längs Apelsinen växer gott om smultron. I skogsdungarna intill kan man även plocka blåbär. En skateboardpark finns också i närheten. Omtyckta förskolor- och skolor finns i området. Engelska skolan finns intill nya Älvsjöstaden och Kämpetorpsskolan håller på att byggas ut.
På gångavstånd finns Älvsjö Torg som har ett stort serviceutbud, butiker, restauranger, gym, mataffär och bra allmänna kommunikationer i form av pendeltåg och bussar. Lite längre bort finns anrika och vackra Långbro Park som är en populär plats för picknickar varma sommardagar. I parken finns också populära Långbro Värdshus för brunch eller middag.

Läs mer hos mäklaren
BOSTHLM Älvsjö

Kontakta mäklaren

Josefine Granli

BOSTHLM Älvsjö
Mäklare Josefine  Granli, BOSTHLM Älvsjö
070-888 37 80