Sandalmakarbacken 13, 1tr

Solberga - Älvsjö, Stockholm Se på karta

2 695 000 kr

Budgivning pågår
Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
3 rum
Boarea
65 m²
Balkong
Ja
Byggår
1970
Förening
BRF Sandalmakarbacken
Om föreningen
Avgift
2 754 kr/mån
Driftkostnad
6 000 kr/år
Pris/m²
41 462 kr/m²
Antal besök
3 945
Dagar på Hemnet
28

Ett underbart hem med en mycket smakfull färgsättning och tilltalande planlösning väntar här på Sandalmakarbacken 13, en trappa upp i huset. Nuvarande ägare har låtit bygga om bostaden till en mini-trea. Här bor du näst högst upp i huset med ljusinsläpp från två håll. Vidare väntar ett vardagsrum, en balkong med många soltimmar, två sovrum och en klädkammare. Badrummet är stambytt och väl tilltaget i storlek samt utrustat med tvättmaskin.
De stora fönsterpartierna åt två håll i kombination med det fria läget gör hemmet riktigt trivsamt.

Omtyckt BRF med en trädgård som är alldeles underbar under sommarhalvåret, här finns bl.a sittplatser, grill, fina planteringar och cykelhus som smälter in fint med naturen.

Solberga är ett populärt område. Som boende här har man närhet till det mesta. Fina Solbergaskogen finns på andra sidan gatan och ytterligare en bit bort finns populära parkleken Kristallen samt ett nyanlagt utegym. En ny stor lekpark finns precis bredvid föreningens tomtgräns som blev klar sommaren 2019. En nybyggd skateboardpark finns också i närheten.

Omtyckta förskolor- och skolor finns i området, flera förskolor finns t.ex inom 200m avstånd. Engelska skolan finns intill nya Älvsjöstaden och Kämpetorpsskolan håller på att byggas ut.

På kort gångavstånd finns Älvsjö Torg som har ett stort serviceutbud, butiker, restauranger, gym, mataffär och bra allmänna kommunikationer i form av pendeltåg och bussar. Lite längre bort finns anrika och vackra Långbro Park som är en populär plats för picknickar varma sommardagar. I parken finns också populära Långbro Värdshus för brunch eller middag.

Läs mer hos mäklaren
BOSTHLM Älvsjö