Peppargatan 38

Sörbyängen, Örebro Se på karta

2 150 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
3 rum
Boarea
76,5 m²
Balkong
Ja
Byggår
2018
Förening
Bonum BRF Pepparmyntan
Om föreningen
Avgift
3 843 kr/mån
Pris/m²
28 105 kr/m²

Är du 55+ och sugen på något nytt boende med bekvämt avstånd till mataffärer, Örebro city, vacker natur och golfbana?

Kom och upplev en riktigt fin och välplanerad 3:a i Brf Pepparmyntan. Välkomnande hall som tar dig vidare in i det rymliga och inbjudande vardagsrummet som har utgång till bostadens stora balkong med fin utsikt och skönt västerläge med kvällssol. Stilrent kök med plats för matbord. Två rymliga sovrum samt ett helkaklat badrum och en gäst-wc. Inom föreningen finns tillgång till gemensamhetslokal och övernattningsrum.

Bonum är Riksbyggens koncept för hushåll där minst en är 55 år och här är det bäddat för socialt umgänge. Riksbyggen har byggt Brf Pepparmyntan i ett vackert läge och här finns närhet till såväl naturområden som till matbutiker, vårdcentral, skol- och barnomsorg. För den golfintresserade ligger Örebro City Golf and Country Club med 18-håls golfbana, korthålsbana och klubbhus bara ett stenkast bort. Örebro city med stadens utbud av affärer och nöjen samt universitetsområdet når ni på 10 minuter med cykel.

Det finns gott om varierande aktiviteter inom kort avstånd, bland annat Sörbyskogen med dess motionsspår, Sörbybacken, Gustavsvik med dess välkända upplevelsebad, motionsanläggning och relaxavdelning, Backahallen med tennis-, squash- och badmintonbanor samt flertalet fotbollsplaner och stora grönytor.

I en Bonumförening har medlemmarna tillgång till en rad olika praktiska tjänster som man kan beställa. Det kan handla om allt från blomvattning när man är på semester till montering av hyllor och bärhjälp hem från mataffären. Därför har varje Bonumförening en egen Bonumvärd som ansvar för utförandet av de tjänster som de boende väljer att köpa. Bonumvärden arrangerar även i samråd med de boende, träffar och sociala aktiviteter för att öka trivseln och gemenskap.

Varmt välkommen på visning!

Läs mer hos mäklaren
Notar

Kontakta mäklaren

Guldhemmnet logga

Vinnare

Årets mäklarkedja

Guldhemmet 2019