Jupitervägen 9

Stenkulla, Nyköpings kommun Se på karta

1 000 000 kr

1 100 000 kr -9 %
Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
3 rum
Boarea
65 m²
Balkong
Ja
Våning
3 av 3, hiss finns ej
Byggår
1962
Förening
Riksbyggens BRF Nyköpingshus nr 11
Om föreningen
Avgift
4 027 kr/mån
Driftkostnad
5 400 kr/år
Pris/m²
15 385 kr/m²

Trivsam trea på våning tre i populära Stenkulla! Här erbjuds en trevlig lägenhet med ett ljust kök, helkaklat badrum samt en inglasad balkong i soligt söderläge.

Lägenheten ligger i Stenkulla, ett grönt och lummigt bostadsområde, 10-15 minuter från stan med cykel. I de närmaste kvarteren finns livsmedelsbutik, gym, vårdcentral, pizzeria och busskommunikation. Bland annat ligger Birgers konditori två minuter bort, perfekt att förgylla helgmorgnarna med. För den aktive är närheten till naturen och Ekensberg med löpspår samt vintertid skidspår helt klart uppskattat. För dig med ett idrottsintresse är Rosvalla nära intill!

Välskött Riksbyggen-förening om 195 bostadsrätter, fördelat över 3 byggnader. Två höghus om 9 våningar samt ett 3-våningshus i vinkel. I föreningen finns flera tvättstugor. Därtill har man källsortering i föreningens sophus samt gott om gemensamma uteplatser med grillmöjligheter på gården. Riksbyggen sköter såväl den ekonomiska förvaltningen som fastighetsskötseln. De sköter även de stora gårdsmiljöerna och ser till att de är trivsamma och fina året om. Gott om gratis 24-timmarsparkeringsplatser finns längs med gatan. Om man vill ha sin egen plats går det även att ansöka om p-plats via bostadsrättsföreningen. Till lägenheten hör ett större förråd samt ett mindre i form av matkällare. I huset finns cykelförråd.

Kontakta mäklaren för att boka in visning!

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Nyköping

Kontakta mäklaren

Joakim Nilsson

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Nyköping
Mäklare Joakim Nilsson, Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Nyköping
0768772243