Ringstedsgatan 42

Stockholms kommun Se på karta

2 995 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
3 rum
Boarea
81 m²
Balkong
Nej
Byggår
1979
Förening
HSB BRF Agersö i Stockholm
Om föreningen
Avgift
4 999 kr/mån
Pris/m²
36 975 kr/m²

Kontakta mäklaren för bokad visning!

En fin 3-a ombyggd till en 4-a på barnvänliga Ringstedsgatan 42 bottenplan med stort uteplats som är insynsskyddad.

En välplanerad, öppen och lättmöblerad hall med klinkergolv.

Stort vardagsrum med fint ljusinsläpp, rummet är lättmöblerad med generösa sällskapsytor, fin utsikt och plats för soffa och matgrupp med utgång till uteplats.

Ett stort väl disponerat kök, med köksö och klinkergolv . Köket är funktionellt och öppet med bra förvaringsmöjligheter, generösa arbetsytor.

3 välplanerade sovrum.
Ett större sovrum med ljusa väggar och parkettgolv som erbjuder platsbyggda garderober, gott om förvaring och plats för dubbelsäng.
Två barn sovrum med ljus väggar, parkettgolv plats för garderob, säng och studiebord.

Modernt, trevligt, smakfullt badrum med kakel och klinkergolv!

Anmäl ditt intresse redan nu, tack!

I avgiften ingår värme, vatten, kabel-tv från Tele2 samt internet från Bahnhof med hastigheten 1000/1000 Mbit/s. Föreningen har även ett gruppavtal för elen som gör att din elkostnad i princip halveras gentemot individuella elavtal.

HSB-Föreningen som är solid, äger sin mark och hyr ut lokaler till förskola samt butik som inbringar goda hyresintäkter och resulterar i en god ekonomi! Barnvänligt område med trevliga innergårdar och många förskolor/skolor i området samt livsmedelsbutiker.

Från lägenheten har ni gångavstånd till det mesta. Kista galleria och tunnelbanan samt busshållplats på gångavstånd. Från Kista åker även flygbussar. Tåget tar er till Stockholms Central på 17 minuter. Även Barkarby handelsplats och ICA-Maxi nås på 10 minuter med bil. Mycket trivsamt läge nära förskola, lekplats, service och kommunikationer. Gillar du att röra på dig i naturen har du ett stenkast från Järvas vandringsområde som utöver motionsspår även bjuder på
ute- gym och grillplatser. Utvecklingen av kommunikationer i området blir till det bättre då tunnelbanas blåa linje förlängs till Barkarby samt att tvärbana byggs ut från Norra Ulvsunda till Helenelund som också ska passera Kista och Ärvinge.

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Stockholm - Kista/Tensta

Kontakta mäklaren

Samir Masoud

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Stockholm - Kista/Tensta
Mäklare Samir  Masoud, Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Stockholm - Kista/Tensta
079-0986070