Järnvägsgatan 13

Strängnäs, Strängnäs Se på karta

1 550 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
3 rum
Boarea
81 m²
Förening
BRF Rogge
Om föreningen
Avgift
3 356 kr/mån
Driftkostnad
4 800 kr/år
Pris/m²
19 136 kr/m²

Välkommen till denna stora och väldisponerade trea vars hemtrevnadskänsla är genomgående i hela bostaden, en hemtrevlig och rymlig lägenhet med balkong.

Denna trea består av hall, kök, vardagsrum, ett badrum, en gästtoalett samt två sovrum. Den öppna och lättmöblerade hallen har hatthylla och städskåp. Köket funktionellt och av äldre modell, och det rymliga och lättmöblerade vardagsrummet bjuder bland annat på öppen spis, fint ljusinsläpp och plats för soffa och matgrupp. I det större sovrummet finns inbyggda garderober. Utöver det har bostaden ett mindre sovrum där såväl barn som nattgäster får plats. Badrummet är fint med toalett, dusch, duschvägg, handfat, badrumsskåp och tvättmaskin. Dessutom har bostaden en praktisk gästtoalett.

Att ha balkong i lägenheten är något som många drömmer om. I den här trean finns en ljus och inglasad balkong som verkligen höjer livskvaliteten för dig som boende. Här kan du njuta av härliga kvällar. Balkongen nås från vardagsrummet och erbjuder plats för ett mindre bord.

Lägenheten ligger centralt och attraktivt i Strängnäs med närhet till allt vardagen kräver – butiker, restauranger, caféer och köpcentrum.
Välkommen!

Läs mer hos mäklaren
Svensk Fastighetsförmedling Strängnäs