Brommagatan 8

Tågaborg, Helsingborg Se på karta

2 895 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
3 rum
Boarea
89 m²
Balkong
Nej
Våning
3 av 4, hiss finns ej
Byggår
1929
Förening
BRF Hjorten 6
Om föreningen
Avgift
5 652 kr/mån
Driftkostnad
3 000 kr/år
Pris/m²
32 528 kr/m²

Varmt välkommen till Brommagatan 8 och en bodröm i två plan där kombinationen av sekelskifte och vindsvåning blir till något alldeles ovanligt bra. Hög standard och massor av charm och atmosfär!

Här bor du i ett fantastiskt vackert hus anno 1929 på absolut drömläge.

Denna etagelägenhet med många tidstypiska attribut bevarade är belägen två trappor upp i ett av de vackra husen i gränden. En riktig Tågaborgspärla! Lägenheten har en behaglig genomgående färgsättning och känns modern i kombination med allt du kan önska dig av charm och atmosfär. Vackra rum med spännande och flexibel planlösning, ljuvliga fönster och härlig takhöjd på nedre plan tillsammans med en ovanvåning med härliga vinklar och vrår och riktig vindsvåningskänsla. Övre plan används idag som sällskapsyta och kontor men skulle istället kunna nyttjas som sovrum eller kanske delas av för den som har behov av fler rum.

Nedre plan rymmer ett modernt kök från Ballingslöv med maskinpark från Siemens. Utanför köksfönstret utsikt över de pittoreska husen och de grönskande innergårdarna i kvarteret. Här finns även ett alldeles ljuvligt sovrum praktiskt placerat bredvid ett fint badrum och med fönster mot innergården. Ett sällskapsrum/matsal med underbart ljus från vackra fönster. Här finns även trappan upp till övre plan.

En trappa upp, i det som tidigare varit vind, finns 30 underbara kvadratmeter med framtagna takbalkar och med ljusa väggar och golv. Här har även flera takfönster satts in för att ge ljus och känsla av rymd. Planet inrymmer även en rymlig klädkammare och kontorshörna för hemarbete.

Här bor du perfekt på lugn och pittoresk gata nära både centrum, strand och skog, med möjligheter till härliga promenader längs Landborgen, Öresund och i helt underbara Pålsjö skog. I området finns även ett bra utbud av service, så som mysig ICA-butik, frisörer, blomsterbutiker, bageri mm. Alldeles intill ligger omtyckta Vikingsbergsparken där många samlas året om för att leka, grilla eller umgås utomhus. Med andra ord är parken områdets trädgård.
Stranden, staden och hamnen ligger en kort promenad nerför backen. Bara att ta för sig av allt vad vackra Helsingborg har att erbjuda.

En bostad, ett läge och en möjlighet som behöver upplevas på plats. Så fint!

Varmt välkommen!

Läs mer hos mäklaren

Visningstider

Observera att många visningar kräver föranmälan. Kontakta mäklaren för mer information.
För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.