Nyproduktion

Radiusbacken 39 2-1102

Telefonplan, Stockholm Se på karta

5 050 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
3 rum
Boarea
74 m²
Balkong
Ja
Byggår
2019
Förening
BRF Metronomen
Om föreningen
Avgift
4 934 kr/mån
Driftkostnad
7 200 kr/år
Pris/m²
68 243 kr/m²
Nyproduktion

Ring och boka visning!
Gavel Terrasslägenhet och med balkong! Mycket välplanerad och unik gaveltrea i bästa skick, en av de bästa i föreningen! En av projektets bästa trea!
Lägenheten säljs på uppdrag av Brf Metronomen och har ett Accepterat Pris! Imponerande planlösning!
Modern och nyproducerad lägenhet med en härlig fritt läge. Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum förgyller vardagen med luft och ljus man trivs direkt, mycket fönster blir ett signum för lägenheten. Man lagar mat och umgås i köket med släkt och vänner.

På våning 5 i hus 1 finns en stor takterrass med en anslutande gemensamhetslokal. Gemensamhetslokalen har pentry och toalett och går att abonnera av medlemmarna. Den kommer utrustas med bord och stolar, ev som kan hyras som övernattningslägenhet.

Stockholms urbana creative district.kommer att bestå av över 1000 bostäder i området runt Telefonplan. Tellus Towers, norra Europas högsta bostadshus, blir landmärket för stadsdelen. Mycket spännande händer redan av sig själv
i det här området, eftersom det skapas av människorna som lever här, men mycket mer är på gång att startas och byggas. Telefonplan är en av stans trendigaste platser, och vem vill inte vara en del av det?

Kontakta mäklare Michael Johansson för mer information och visning på plats i området 0708 104105

Läs mer om bostaden
Svensk Fastighetsförmedling Hägersten-Liljeholmen