Ture Wennerholms torg 4

Telefonplan, Stockholms kommun Se på karta

5 195 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
3 rum
Boarea
69,5 m²
Balkong
Ja
Våning
1 av 4, hiss finns
Förening
BRF Torghusen
Om föreningen
Avgift
4 924 kr/mån
Driftkostnad
5 400 kr/år
Pris/m²
74 748 kr/m²

* Stor inglasad balkong om ca 22 kvm i söderläge
* Ljusflöde från stora fönsterglas
* Öppen planlösning
* Disponibla ytor om totalt ca 91,5 kvm
* Tillåtet att tända grillen på balkong
* Gott om förvaring med klädkammare och platsbyggda garderober
* Tvättmaskin & torktumlare i badrum
* Golvvärme i badrummet
* Slipade ekparkettgolv med vitpigmenterad hårdvaxolja
* Stor & stabil förening om 113 lägenheter
* Fin tillhörande innergård med både grönska och möjlighet för barnlek
* Varmgarage finns för föreningens medlemmar
* Gästlägenhet finns att hyra för 200 kr/natt
* Föreningen äger och förvaltar marken
* Kabel-TV & Bredband inkluderat i avgift
* 250 meter till T-bana Telefonplan samt Hemköp
* 200 meter till SATS och Klättercentret
* 140 meter till Söderbergs Bageri

Låt oss presentera en mycket fin trea i ett populärt läge i en fastighet från 2009 i gamla LM-stadens populära kvarter. Här erbjuds en stor inglasad balkong i bästa söderläge om ca 22 kvm med plats för både loungegrupp, matbord, solstolar samt grill. Mycket välplanerad och öppen planlösning där vardagsrum och kök integrerar väl med varandra på bästa möjliga sätt. Lägg till att balkongen nås från vardagsrummet och när balkongdörren står öppen vår & sommar så har du hela 91,5 kvadratmeter totalt att trivas på.

Bostaden är genomgående i mycket gott slag och har stora fönster som bjuder på ett härligt ljusinsläpp. Välutrustat kök från Myresjö som har gott om arbetsytor och förvaring. Stilrent badrum i sobra färger med tvättmaskin, torktumlare, golvvärme, förvaring och arbetsytor. Två sovrum där det ena sovrummet har två stora dubbelgarderober. Välkomnande hall med både avhängningsmöjligheter och platsbyggda garderob samt en klädkammare. Till lägenheten hör även ett källarförråd på 5,4 kvm

Telefonplan är en av Hägerstens mest expansiva delar och har på senare år vuxit fram till ett av Stockholms mest eftertraktade områden i anslutning till innerstaden. Som boende i nya LM-staden har ni närhet till livsmedelsbutiker, caféer, restauranger, bibliotek. Här finns väl omtyckta förskolor, skolor, en stor idrottsplats och en nybyggd sporthall. Bra kommunikationer och närhet till grönområden, parker och flertalet träningsanläggningar.

Lägenheten ligger i ett lugnt område i Telefonplan, nära både skog och pulsen vid Telefonplan. Det finns gott om lekparker i närområdet, Lurparken ligger precis bakom fastigheten och en sandlåda på föreningens innergård. Förskola har du precis på andra sidan gatan.

Vid Telefonplans tunnelbana hittar ni två välsorterade livsmedelsbutiker (Hemköp: öppet alla dagar 6:19-23:19 och ICA Supermarket) och vill ni storhandla finns Västberga Handelsplats 1 km bort som innehar Coop Forum, Systembolaget, Rusta, Jysk och Cykloteket.

Vidare finns restaurang Landet, populär både som lunchställe och klubb samt anrika Söderbergs Bageri (och Kafferosteri) och populära AB Café. I anslutning till tunnelbanan i Ericssons gamla vaktkur finns även det populära hamburgarhaket KRUBB.

I Ericssons gamla telefonfabrik finns välrenommerade Konstfack som ger en härlig karaktär till området och bjuder in till den årliga populära julmarknaden och vårsalongen. Träningsanläggningen SATS, populära Klättercentret, Vårdcentral, BVC, skrädderi, frisör och postombud hittar du även dem i Ericssons gamla lokaler och de är alla en del av den Nya LM-staden.

I Telefonplan byggs nya spännande bostadsprojekt som Einar Mattsons Telefoncentralen och HS

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Stockholm - Hägersten

Kontakta mäklaren

Eddy Lloret

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Stockholm - Hägersten
Mäklare Eddy Lloret, Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Stockholm - Hägersten
0702-64 40 79