Nyproduktion

Brf Stadsgränden

Trelleborg, Trelleborgs kommun Se på karta

2 595 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
3 rum
Boarea
80 m²
Balkong
Nej
Våning
2, hiss finns
Avgift
4 800 kr/mån
Pris/m²
32 438 kr/m²
Antal besök
821
Nyproduktion

Äntligen ett nybyggt boende mitt inne i staden! Längs en av de nya tvärgatorna från Gasverksgatan respektive Astrid Lindgrens allé utvecklar Granitor, i samarbete med Trelleborgs kommun och arkitektkontoret Kjellander Sjöberg, 56 ljusa och moderna bostäder. Alltifrån smarta ettor på cirka 35 kvadratmeter till en representativ fyra på runt 102 kvadratmeter. Alla har generös takhöjd och några har sensationell takhöjd – över fyra meter! De flesta av bostäderna har balkong eller takterrass, merparten placerade i sydväst för att maximera möjligheterna att njuta av solen både ute och inne.

Mycket mer centralt kan du inte komma om du vill bo alldeles nybyggt i Trelleborg. Brf Stadsgränden bjuder på stilsäker arkitektur, väldisponerade ljusa kvadratmeter och bekvämligheter som ökar livskvaliteten. Dessutom är ditt nya hem Svanenmärkt.

I Brf Stadsgränden får du ut mycket av både livet och boendet. Allt ligger för dina fötter. Tänk så härligt att kunna promenera till stadens hela utbud av nytta och nöje när du känner för det. Hemma njuter du av solen på balkongen, takterrassen eller den härliga innergården. Inomhus är planlösningen genomtänkt med stora sociala ytor som ger dig och familjen gott om plats att umgås.

De flesta av bostäderna är genomgående, så du får två väderstreck att vila blicken på. Stora välplacerade fönster gör också att ditt hem både badar i dagsljus och är en fröjd att möblera. Den sköna känslan av luft, rymd och volym finns även när kvadratmetrarna är färre.

Den interiöra paletten är genomgående ljus med vita väggar, vitpigmenterat ekgolv i alla rum utom badrum samt fönsterbänkar i natursten. I Brf Stadsgränden kan du dessutom göra bostaden ännu mer till just ditt hem genom en rad olika tillval.

Väljer du en bostad med balkong eller takterrass får du förstås ännu mer yta till ditt hem. Samtliga utesittarmöjligheter är generösa till sin natur, men fyran på femte våningen ståtar med en kungsterrass på hela 32 kvadratmeter som löper runt hörnet.

Läs mer om projektet och välj din nya bostad på: https://brf-stadsgranden.se/

Läs mer om bostaden

Kontakt

Maria Dahl

Våningen & Villan Nyproduktion
Mäklare Maria Dahl, Våningen & Villan Nyproduktion
0708175896