Nyproduktion

Tegelbruksgatan 142

Triangelparken, Tegelbruket Tierp, Tierp Se på karta

1 895 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
3 rum
Boarea
87 m²
Byggår
2021
Förening
BRF Trädgårdsstaden nr 1 i Tierp
Om föreningen
Avgift
3 809 kr/mån
Pris/m²
21 782 kr/m²
Nyproduktion

Över 50% sålt!
I Triangelparken, mer känt som Tegelbruket, planerar vi för nybyggnation av 13 st bostadsrättsradhus om 3 rok i ett plan med trädgård i “Brf Trädgårdsstaden”. Inflyttningar planeras kunna ske juli-sept, 2022.

Här flyttar du in i ett helt nytt radhus med altan och trädgård i sydväst. Grönytor med gräsmatta samt ett utvändigt förråd till varje hus. På entrésidan finns dessutom uppställningsplats för två bilar.

Husen uppförs i trä, av Svensk Husproduktion. Kvalitativa material såsom parkettgolv i ek, kök från Marbodal och vitvaror från Siemens. Du har klädkammare och gäst-wc samt ett stort, helkaklat badrum med tvättdel. Uppvärmning genom vattenburen golvvärme och möjlighet att göra vissa tillval, som t.ex. braskamin.

Den nya stadsdelen i Tierp är uppdelad i en företagspark, ett handelsområde med plats för butiker och shopping samt trädgårdsstaden med omkring 500 bostäder i form av villor, radhus och lägenheter. Förutom bostäder planeras även för bland annat en förskola, lekplatser, ett vårdboende för äldre och ett parkområde längs med hela Siggebobäcken.

Här vill vi skapa ett kvarter som bjuder in till att umgås, men där du samtidigt får din privata del. En egen uteplats med altan, färdig gräsmatta och buskage till angränsande tomt.

Anmäl intresse om du vill veta mer!

Läs mer om bostaden