Dimgatan 4

Uppsala Se på karta

1 990 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
3 rum
Boarea
77 m²
Balkong
Ja
Våning
3 av 3, hiss finns ej
Byggår
1967
Förening
Riksbyggen BRF Uppsalahus nr 13
Om föreningen
Avgift
4 567 kr/mån
Driftkostnad
5 400 kr/år
Pris/m²
25 844 kr/m²
Antal besök
1 834
Dagar på Hemnet
20

Helrenoverad lägenhet med ett lättillgängligt läge. Modernt och påkostat kök med exklusiva och smakfulla material. Vardagsrum med plats för matmöbel och soffgrupp. Helkaklat badrum (stamrenoverat 2004), samt gäst wc och två rymliga sovrum. Mycket solig balkong med utsikt över den fina gröna innergården. Lägenheten är renoverad och i mycket gott skick! Något för den kräsne.

På kort promenadavstånd, i Gränby Centrum, finns ett stort utbud av butiker, restauranger, apotek, systembolag, hårfrisörer, fackhandel, gym med mera.

Det tar bara c:a sju minuter att ta sig till Stora Torget eller Centralstationen med stadsbuss eller cykel. Naturen och lugnet finns i 4H-gården som är direkt granne med lägenheten och till högarna i Gamla Uppsala tar det en kvart med en löprunda eller en cykeltur. Flertalet skolor finns också i närområdet. Direkt utanför husets ingång finns en busshållplats och den som pendlar med bil har nära till E4:an och väg 288 till Östhammar och skärgården. Välskött bostadsrättsförening.

Läs mer hos mäklaren
Riksmäklaren