Råbyvägen 57G, VÅN 7

Gränby, Uppsala kommun Se på karta

2 575 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
3 rum
Boarea
72 m²
Balkong
Ja
Våning
7 av 7, hiss finns
Byggår
2017
Förening
BRF Romanen
Om föreningen
Avgift
3 894 kr/mån
Driftkostnad
5 200 kr/år
Pris/m²
35 764 kr/m²

Välkommen till en mycket fin gavellägenhet med mycket hög standard och med hiss från markplan. Ett cityboende som gör skillnad!

Från denna vackra och fina 3:a på vån 7 har du en fantastisk utsikt över Uppsala samt en härlig solig balkong. Unikt läge då denna bostad är belägen högt och privat insynsskyddat på gaveln av huskroppen, och som präglas av ljus och rymd. Bostaden erbjuder mycket bra förvaringsmöjligheter i dels en rymlig klädkammare samt väldisponerade inbyggda garderober med skjutdörrar. Utöver detta har hallen en väldigt disponibel yta där även en barnvagn får plats. Här bor du optimalt nära parker och promenadavstånd till Gränby köpstad, träningsanläggningar och cykelavstånd till City. Vidare har du en välsorterad ICA-butik och en sushi restaurang rönt hörnet. Från bostaden har du genomgående en härlig utsikt över stora delar över Uppsala. Då bostaden är en genomgångs lägenhet så får du maximalt med ljusinsläpp från två olika väderstreck vilket bidrar till en mycket ljus och tilltalande bostad. Från den insynsskyddade gemytliga balkongen har du en underbar vy där du även ser Uppsala slott och stora delar av Östra staden.

Den höga standarden genomsyras av genomgående parkettgolv, helkaklat badrum med tvättmaskin och ett tilltalande stilrent kök. Här bor du i en brf som är i framkant och som har installerat solseller på taket för att minska energiförbrukningen. Dessutom har de en låg månadsavgift där bredband och kabel-TV ingår i avgiften.

Bostaden fördelar sig över ett vardagsrum i öppen planlösning mot det moderna köket som är en given plats för umgänge samt två väldisponerade sovrum samt ett stilrent helkaklat badrum. Från det generösa vardagsrummet når ni lägenhetens underbara balkong med härlig vy och sol.

EN BOSTAD SOM MÅSTE SES OCH UPPLEVAS PÅ PLATS!

På Råbyvägen 57G bor du i ett bra läge i området med busshållplats utanför huset och närhet till det mesta såsom skola och dagis samt expanderande, storsatsande GränbyKöpstad som erbjuder all service du behöver och idrottsanläggningar som IFU Arena, ishallen och UTK hallen. Cykelavstånd till centrum, samt närhet till fina ströområden i Gamla Uppsala. Goda busskommunikationer till Centrum med täta turer. Närhet till påfarten till E:4 an.

Välkommen hem!

Läs mer hos mäklaren
Fastighetsbyrån Uppsala

Kontakta mäklaren

Cecilia Wetterborg

Fastighetsbyrån Uppsala
Mäklare Cecilia Wetterborg, Fastighetsbyrån Uppsala
073-033 07 43

Visningstider

För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.
Här kommer budgivning med BankID att erbjudas