Ångermannagatan 176

Vällingby Centrum, Stockholms kommun Se på karta

2 795 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
3 rum
Boarea
76 m²
Balkong
Ja
Våning
9 av 10, hiss finns
Byggår
1953
Förening
HSB BRF Ritstiftet i Stockholm
Om föreningen
Avgift
4 476 kr/mån
Driftkostnad
6 700 kr/år
Pris/m²
36 776 kr/m²

En renoveringsdröm för dig som längtar efter att hugga tag i ett projekt! Mycket rymlig och välplanerad 3:a precis i närheten av Vällingby centrum med all potential för att förvandlas till en riktig pärla.

Beläget näst högst upp i huset med endast en bostad ovanför så är läget fenomenalt. Tack vare att lägenheten dessutom ligger i ett gavelläge så har den ett mycket fint ljusinsläpp från fönster i tre väderstreck med vacker utsikt över närområdet. Från balkongen i soligt läge så kan du blicka ut över centrumet och den närliggande bebyggelsen. Balkongens utformning gör det även möjligt med inglasning efter godkännande från föreningen.

I bostaden har tiden stått stilla och inredningen speglar originalet. Pardörrar med glaspartier öppnar upp in till vardagsrummet och parkettgolvet där är tidstypiskt från när huset byggdes. Även köket vittnar om gångna tider med originalinredningen från 50-talet med de typiska överskåpen och tillhörande kryddhylla. En praktisk glasvägg delar av köket utan att för den delen tappa det vackra ljusinsläppet genom bostaden.

Här finns gott om förvaring i inbyggda garderober och en rymlig klädkammare från hallen. Badrummet har fått sig ett stambyte -94 och i samband med det så kaklades det om. Ett extra plus är att badrummet är förberett för tvättmaskin, har handdukshängare med värme och ett praktiskt vädringsfönster.

De två sovrummen är placerade på varsin ända om bostaden. Båda sovrummen är bra i sin storlek med ett tydligt master bedroom där båda har möjlighet till extra förvaring. Sovrummen nås från olika delar av hallen.
Potentialen är stor och det är bara fantasin som sätter gränser!

Önskar ni komma före söndagsvisningen är ni välkomna att boka personlig visning.

Kontakta ansvarig mäklare Iréne Hildebrandt, 0708-55 03 11, för att boka tid.

Läs mer hos mäklaren
Individa fastighetsmäkleri AB

Kontakta mäklaren

Irene Hildebrandt

Individa fastighetsmäkleri AB
070-855 03 11