Isgränd 15

Västertorp, Stockholm Se på karta

3 700 000 kr

3 495 000 kr +6%
Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
3 rum
Boarea
74 m²
Balkong
Ja
Våning
3 av 3, hiss finns ej
Byggår
1951
Förening
BRF Kälkbacken 1
Om föreningen
Avgift
4 620 kr/mån
Pris/m²
50 000 kr/m²
Antal besök
3 026
Dagar på Hemnet
16

ACCEPTERAT PRIS! Visning 28/2

* Möjlig 4a
* Badrum och WC
* Högst upp
* 1 minut till tunnelbana och centrum
* Balkong i söderläge
* Badrum från 2013
* Stor potential

Välkommen till Isgränd 15!

Här bor du i en rymlig 3a som enkelt går att göra om till en 4a. Lägenheten är högst upp i huset vilket ger balkongen ett fritt och soligt läge bland trädtopparna.
Trots sitt centrala läge känns området lugnt med trevlig grönyta på föreningens gård. Lägenheten har både ett rymligt badrum och en gäst wc som är stambytt 2013.
Du har ett kök met gott om arbetsyta och plats för större matbord. Här har man behållt den charmiga glasdörren som ger köket extra ljus och rymd. Vill man kan man öppna upp mellan köket och det stora vardagsrummet för att istället flytta ut matplasten dit. Idag finner du ett sovrum med plats för dubbelsäng och gott om förvaring i garderoberna. Du har även ett till väldigt rymlig sovrum genom en inre hall. Här finns möjligheten att istället göra om det stora sovrummet till två mindre sovrum.

Detta är ett attraktivt beläget boende i populära Västertorpsidyllen som är ett genuint och trivsamt 50-tals område. Bostaden ligger precis intill Västertorps charmiga centrum där det mesta man kan önska sig av allmän service finns såsom två livsmedelsbutiker (Coop, Hemköp) med generösa öppettider, bank (Handelsbanken), postombud, apotek, restauranger, konditorier, caféer, frisörsalonger, låssmed, blomsterbutik, optiker, skrädderi/kemtvätt m.m. Västertorps tunnelbanestation tar dig till Stockholms city på ca 15 min. Med bil tar du dig snabbt via påfart till E4:an från Personnevägen till Stockholm City på 10 minuter. Åker du istället söderut tar du dig på dryga 5 minuter till Kungens kurva med bl.a. IKEA och Heron City.

Från bostaden har man gångavstånd till välbesökta lekparken Lugnet med bl.a. café och plaskdamm, Västertorps Sim- & Idrottshall där både badanläggning och motionssporter finns att utöva samt även ett gym. Sommardagar spenderas gärna på Personnebadet som har tempererade utomhusduschar och en utomhuspool som är 25 meter lång. Här anordnas även simskola på sommaren.
För den som gillar natur- och friluftsliv finns här många möjligheter i närområdet med gång- eller cykelavstånd till trivsamma naturområden intill Mälaren med populära Vinterviken och Mörtviken. Omgivande rekreationsområden ger möjlighet till aktiviteter under alla årstider såsom bad, båtliv, skridsko- och skidåkning, fiske samt stillsamma promenader.

Varmt välkommen!

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Stockholm - Hägersten