Karolingatan 20

Vita Höja, Malmö kommun Se på karta

2 095 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
3 rum
Boarea
85 m²
Balkong
Ja
Våning
3 av 8, hiss finns
Byggår
1969
Förening
Riksbyggen BRF Vita Höja
Om föreningen
Avgift
4 688 kr/mån
Pris/m²
24 647 kr/m²
Antal besök
1 257
Dagar på Hemnet
5

På Vita höjas bästa läge finner ni en mer eller mindre totalrenoverad trea på våning 3 med fin utsikt mot föreningens fina innergård. Genomgående planlösning med 85 kvm. I huset finns självklart hiss i markplan. Balkongen är riktigt stor och inbjudande och framför finns ingen granne tätt inpå utan bostaden är placerad på fritt läge.

Lägenheten erbjuder en ljus och bra och välplanerad planlösning mellan kök, hall och vardagsrum. Stora och härliga sällskapsytor för middagar och gäster. Ett riktigt stort vardagsrum med plats för såväl soffa som soffbord och TV. En välkomnande hall med förvaringsmöjlighet i form av garderober. Väl tilltaget kök med matplats för 4-6 personer. Två större sovrum med plats för både dubbelsäng och ett av dem med rymlig klädkammare. Helkaklat badrum som blivit ombyggt och större i ljusa färger och en nyrenoverad gästtoalett.

Föreningen har en mycket god och välbalanserad ekonomi med en god buffert för kommande behov.Styrelsen arbetar även aktivt med att främja den sociala samvaron för medlemmarna, som ju är en del i grundtanken med att bo i en bostadsrättsförening. Detta sker dels genom ovanstående aktiviter, och dels genom att främja föreningens allmäna trivsel. På Vita Höja är det rent och snyggt, både inomhus och utomhus. Vi har tillsammans koll på vår förening och vi hälsar på varandra och ger oss tid att stanna upp och byta ett par ord med våra grannar.Vita Höja är en förening som man trivs i och känner sig trygg i.

Ettboende som verkligen bör ses på plats, välkommen på visning!

Läs mer hos mäklaren
Bjurfors Malmö Öster

Kontakta mäklaren

Gustav Cagmo

Bjurfors Malmö Öster
Mäklare Gustav Cagmo, Bjurfors Malmö Öster
0701-64 67 04

Visningstider

För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.