HSB Vattenbrynet i Klagshamn - Lgh 3035

Klagshamn, Malmö Se på karta

3 350 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
4,5 rum
Boarea
110 m²
Balkong
Nej
Uteplats
Ja
Förening
HSB BRF Vattenbrynet i Klagshamn
Om föreningen
Avgift
6 138 kr/mån
Pris/m²
30 455 kr/m²
Nyproduktion 

Radhuskänsla i Klagshamn. Bostad fördelad över två våningsplan med tre bra sovrum och rymliga sällskapsytor. Kök och vardagsrum i öppen planlösning och utgång till den egna uteplatsen med stor trädgårdstäppa om ca 149 kvm.

Välkommen till Klagshamn när det visar sig från sin bästa sida. På ett grönskande och barnvänligt läge intill Kalkbrottssjön, med hav och badstrand på cykelavstånd, bygger nu HSB nya bostäder med vacker utsikt. Här kan du njuta av lugn och ro och leva ett aktivt friluftsliv samtidigt som du har tillgång till förskola, skolor och service in på knuten med bekvämt pendelavstånd till Malmö och Hyllie.. Preliminär inflyttning kvartal 2 2021.

Om du har drömt om ett boende med en känsla av lugn och lite mer avskildhet så har du chansen nu. Bland bostäderna i Brf Vattenbrynets erbjuder vi lägenheter med rad-huskänsla och etage för både socialt umgänge och privat avskildhet. Ett flertal av lägenheterna har sjö- och havsutsikt och alla bostäder har stora balkonger eller uteplatser. Planlösningarna är öppna och flexibla med välutrustade kök och badrum. Du kommer också att upptäcka att det är gott om förvaringsutrymmen i lägenheterna, detta tillsammans med det gemensamma övernattningsrummet adderar många praktiska fördelar. Dessutom erbjuder brf Vattenbrynet bil- och cykelparkeringar i anslutning till bostaden. Gårdarna mellan husen är en lugn plats för lek och umgänge med grannar och vänner.

Kontakta oss gärna för ett personligt möte!

Läs mer om bostaden
Fastighetsbyrån Malmö