Årstaskogs väg 7b, 5tr

Årstaberg/Liljeholmskajen, Stockholm Se på karta

5 500 000 kr

Budgivning pågår
Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
4 rum
Boarea
76 m²
Balkong
Ja
Våning
5 av 8, hiss finns
Byggår
2021
Förening
BRF Vélo 1
Om föreningen
Avgift
4 307 kr/mån
Driftkostnad
8 400 kr/år
Pris/m²
72 368 kr/m²

Välplanerad 4:a med två balkonger i nyproducerad fastighet. Prel. tillträdesdag 18:e november. Ring 0707189592.

För mer info om projektet (bostadsväljare mm lgh nr: 12-1501) :

https://www.besqab.se/bostader/hitta-bostad/stockholm/liljeholmen/velo/

Nu finns chansen att förvärva denna nyproducerade 4:a med utmärkta kommunikationer!

Observera att bostaden är under produktion och säljs på ritning.

Nu bygger Besqab nya projektet Vélo med 172 st nya bostäder vid Årstaberg/Liljeholmskajen. De flesta bostäder är redan sålda men nu finns en chans att förvärva denna välplanerade 4:a med. Här har man ett vackert ljusinsläpp från fönster i två väderstreck. Planlösningen erbjuder sociala ytor, tre sovrum, badrum med tvättmaskin och torktumlare. Genomgående ekparkettgolv i bostaden.

Här bor man med ett eftertraktat läge med närhet till butiker och restauranger vid Liljeholmskajen och Liljeholmstorget samtidigt som man bor invid Årstaskogen och Årstaviken med vackra naturområden. Dessutom har man utmärkta kommunikationer med pendeltåg och tvärbana vid Årstaberg samt gång- och cykelavstånd till Södermalm via Årstabron.

Liljeholmen och Årstaberg får just nu en ansiktslyftning med flera nya bostadskvarter med stadsmässig karaktär. Husen blir 8, 9 och 10 våningar höga för att ge ett maximalt inflöde av ljus och en härlig öppen vy över staden. På taket blir det en stor gemensam terrass med utekök och grillplats - och underbar utsikt över Stockholms skyline.

Staden planerar för en fin park nordväst om vårt kvarter. Mellan husen kommer det att finnas en grön lugn innergård med cykel-p under tak, pergola, lekplatser, sittgrupper och vackra planteringar. Garage under huset för både bil och för cykel. Bilpool planeras. Praktisk avspolningsplats för leriga cyklar och hundar, och cykelverkstad i källaren om du vill laga en punka eller fixa barnens cyklar inför säsongen.

I kvarteret kommer det att finnas en restauranglokal som är belägen mot parken i nordväst.

Läs mer hos mäklaren
Södermäklarna