Atlasgatan 6

Atlasområdet, Stockholms kommun Se på karta

12 195 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
4 rum
Boarea
106 m²
Balkong
Ja
Uteplats
Ja
Byggår
1929
Förening
BRF Atlasloket
Om föreningen
Avgift
3 896 kr/mån
Pris/m²
115 047 kr/m²

TOWNHOUSE - 106 KVM GOLVYTA - STABIL BRF - LÅG SKULDSÄTTNING - TOTALRENOVERAD - HÖGT I TAK - OPTIMALT LÄGE

I hjärtat av atlasområdet finner ni detta unika Townhouse om totalt 106 kvm golvyta, något man sällan finner till salu i Stockholms innerstad. Bostaden har under 2021/2022 omsorgsfullt renoverats och förädlats till ett exklusivt Town House med egen ingång. I vacker och lugn stadsmiljö bjuds det här på en totalrenoverad atmosfär med högt i tak, två badrum, tvättstuga, enastående fönsterpartier med fint ljusinsläpp och flertalet påkostade interiöra detaljer!

Fantastiskt och smakfullt renoverat Townhouse fördelat över två våningsplan om totalt 106 kvm golvyta (75 kvm BOA + 31 kvm BIA) beläget på attraktiva och lugna Atlasgatan. Här finner ni drömbostaden som ett eget stadsradhus med egen entré samt två härliga uteplatser att njuta av under årets varmare månader. Optimal planlösning om 4 rok som kan omdisponeras efter behov och skapa upp till tre sovrum. Föreningen är ypperligt välskött med mycket god ekonomi och väldigt låg skuldsättning. Föreningens byggnad är mycket väl underhållen och marken innehas med äganderätt. Alla rätt helt enkelt!

Här möter modern design välrenoverat tjugotal med genomgående vackra trägolv, högt i tak, påkostat kök med vackra stenskivor och köks ö, rymligt badrum med egen tvättstuga samt ytterligare ett vackert renoverat badrum. Mycket effektivt planerad bostad med enorma förvaringsytor i form utav klädkammare, förråd samt platsbyggda garderober.

På Atlasgatan 6 har du nära till hela Vasastans rika restaurangutbud och ypperliga kommunikationsmöjligheter. Ett hem att trivas i med alla önskvärda attribut! Bostaden är belägen i lugna Atlasområdet som blivit ett av Stockholms mest älskade områden. Direkt närhet till Birkastan där utbudet är som störst längs Rörstrandsgatan som erbjuder många populära mötesplatser. Här möts verkligen det bästa av två världar med det stora utbudet av restauranger samtidigt som ni har nära till grönområden som bjuder på en avkopplande miljö.

Här bor ni nära den vackra strandpromenaden vid Karlbergskanalen med bryggor och båtklubbar, picknickplatser, motionsmöjligheter och Karlbergs Slott. Vasaparken ligger nära och erbjuder gott om aktiviteter med bland annat fotbollsplan, minigolfbana och mysiga fik. Kommunikationerna är enastående och här når du alla tänkbara färdmedel invid porten! Nära till S:t Eriksplan med alla dess kommunikationer (T-bana och bussar bl.a. linje 3, 4 samt flygbussar från Torsgatan). Under Sankt Eriksplan finns även ett stort varmgarage för er som har bil. En kort promenad till Odenplan med pendeltåg som tar er vidare i Stockholms kommunikationsnät

Här bor du ett kvarter från Rörstrandsgatans myllrande folkliv med välkända restauranger, caféer och butiker. För den som önskar mer shopping finns Odenplan med många butiker en kort promenad bort. Birkastan bjuder även på närhet till vackra promenadstråk och löparrundor längs med Karlbergskanalen nedanför Karlbergs slott eller längs med Brunnsviken i Hagaparken. Ett stenkast från bostaden ligger även välkända Vasaparken med mysiga caféer, lekpark samt konstmuseum och gallerier.

Goda kommunikationer med buss, tunnelbana, pendeltåg och flygbussar inom gångavstånd.

Varmt välkommen på visning!

Läs mer hos mäklaren
Unik Fastighetsförmedling AB

Kontakta mäklaren

Gabriel Bilir

Unik Fastighetsförmedling AB
Mäklare Gabriel Bilir, Unik Fastighetsförmedling AB
0704219450

Visningstider

För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.