Strandridaregatan 6B

Borstahusen, Landskrona Se på karta

3 995 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
4 rum
Boarea
97 m²
Balkong
Ja
Byggår
2018
Avgift
4 728 kr/mån
Pris/m²
41 186 kr/m²
Antal besök
3 144
Dagar på Hemnet
2

För den som både vill se havet och känna havsbrisen, ges nu en unik möjlighet att förvärva en etagelägenhet i det gemytliga Borstahusen. Det lugna läget bjuder på havsutsikt och terrass i västerläge.

Denna välplanerade lägenhet passar för både familjen och paret. Planlösningen fördelar sig med 2 sovrum, badrum samt öppen planlösning mellan kök och vardagsrum på entréplan. På ovanvåningen hittar vi ett stort rum som kan användas till antingen allrum eller sovrum, här har du en slående havsutsikt, ena sidan av rummet har glaspartier som leder dig ut vidare på terrassen som ligger i ett helt underbart läge och du kan höra hur vågorna slå mot strandkanten.

I det pittoreska fiskeläget Borstahusen finns ett unikt utbud för livsnjutaren: flera bra restauranger som håller riktigt bra klass, mataffär, charmig småbåtshamn, en av Skånes finaste golfbanor runt hörnet och fina möjligheter till rekreation i de vackra omgivningarna och längs havet. Om sommaren lockar badplatserna och Lill-Olas som ligger inom gångavstånd. Närbelägna Engelska skolan erbjuder undervisning för F-9, dessutom finns Säbyholms Montessoriskola F-9 och Västervångsskolan F-9 inom kort avstånd och därtill flera förskolor. Dessutom finns vårdcentral, tandläkare, gym, apotek samt en större livsmedelsbutik som nyligen öppnat!

Läs mer hos mäklaren
Bjurfors Landskrona

Visningstider

Observera att många visningar kräver föranmälan. Kontakta mäklaren för mer information.
För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.