Alviksvägen 32

Bromma - Äppelviken, Stockholm Se på karta

7 550 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
4 rum
Boarea
97 m²
Balkong
Nej
Våning
2 av 2, hiss finns ej
Byggår
1922
Förening
BRF Ärilen 3
Om föreningen
Avgift
4 813 kr/mån
Driftkostnad
12 200 kr/år
Pris/m²
77 835 kr/m²

Underbar och smakfullt renoverad vindsvåning om 97 kvm med härlig villakänsla och bra planering. Vackert belägen i Äppelviken med genuin småstadskänsla. Tillgång till härlig trädgård med uteplatser och fruktträd, där man redan tidigt på året kan njuta av vårsolen och på sommaren avnjuta en god bok i svalkande trädskugga. Nära Alléparkens spårvagnshållplats och Alviks Torg. Med 10 minuter in till city, ett stenkast till badklippor och promenadstråk utmed Mälarstranden samt med naturen och skogen alldeles inpå knuten kan man knappast bo bättre.

Våningen karaktäriseras av öppna sällskapsytor med vackra ekgolv och djupa fönsternischer. Tre sovrum och modernt nyrenoverat kök med stor matplats samt nyrenoverat badrum i sobert grått. Sällskapsrum, matsal och kök i öppen planlösning. Egen tvättmaskin och stort förråd om ca 10 kvm i källaren.

En mycket attraktiv lägenhet belägen mitt i Äppelviksidyllen präglat av ljusa färger, ekgolv, modern design och en harmonisk hemkänsla. Ett boende för dig som söker oslagbar småstadskänsla, genuin 20-talscharm förenat med villaboendets fördelar och bostadsrättens enkelhet.

Läs mer hos mäklaren
Fjelkners Fastighetsmäkleri