Kommande

Strandgatan 6

Centralt, Linköpings kommun Se på karta

6 195 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
4 rum
Boarea
126 m²
Balkong
Nej
Våning
4 av 16, hiss finns
Byggår
2004
Förening
BRF Drottningtornet, Linköping
Om föreningen
Avgift
6 522 kr/mån
Driftkostnad
7 140 kr/år
Pris/m²
49 167 kr/m²
Kommande

Välkomna till en av Linköpings mest spännande adresser! På Strandgatan 6 bor ni i ett fantastiskt läge precis vid Stångån och mitt i city! Brf Drottningtornet som är byggt 2006, är ett högklassigt boende för er som sätter värde på både standard och kvalitet men kanske framförallt för känslan i sinnet.

De stora fönsterpartierna med ljusinsläpp från alla fyra väderstrecken och den öppna planlösningen sätter också sin prägel på lägenheten. Detta bidrar till ljus och rymd. Den trivsamma lägenheten ligger på plan 4 av 16, är 125,8 m² stor med en inre takhöjd på 2,50 meter. Här finns kök med matplats öppet mot vardagsrummet och den härligt inbyggda loggian. Flexibel planlösning med 3 eller 4 sovrum, badrum/tvätt och separat wc. På den privata innergården mot fina Asklundska villan finns plats för både rekreation och samvaro.

Bostadsrättsföreningen kan i nedre planet erbjuda ett varmgarage med en bilplats till varje lägenhet. Från garaget tar man sig bekvämt med hissen upp till sitt våningsplan. I husets nedre plan finns också ett förråd till varje lägenhet samt tillgång till gemensamt cykelförråd. Det finns också för de som önskar, en gemensam tvättstuga i Strandhuset.

Varmt välkomna med er intresseanmälan redan idag!

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Linköping

Kontakta mäklaren

Josephine Ekhager

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Linköping
Mäklare Josephine Ekhager, Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Linköping
0763-20 20 70

Kommande försäljning

Bostaden kommer snart att vara till salu. Inga visningstider finns än så länge. Kontakta mäklaren för mer information.