Kommande

Strandgatan 6

Centralt, Linköpings kommun Se på karta

6 195 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
4 rum
Boarea
115 m²
Balkong
Nej
Våning
6 av 16, hiss finns
Byggår
2004
Förening
BRF Drottningtornet, Linköping
Om föreningen
Avgift
6 023 kr/mån
Driftkostnad
9 960 kr/år
Pris/m²
53 870 kr/m²
Kommande

Äntligen finns möjligheten att förvärva denna fantastiska pärla vid Stångån! Varmt välkomna till Strandgatan 6 och högklassiga Brf Drottningtornet. Denna trivsamma lägenhet ligger beläget på våning 6 av 16. Här finner ni en känsla av harmoni, med ljusinsläpp från alla fyra väderstreck och en utsikt över Stångån som liknar en tavla. Utan några gemensamma väggar med någon granne bor ni här lugnt och tyst.

Hissen tar dig smidigt upp från garaget i källaren upp till lägenheten. Totalt 115 välplanerade kvadratmeter med en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum som bidrar till en social atmosfär. Köket är välutrustat och med ett praktiskt klinkergolv. Vardagsrummet är mycket rymligt med plats för både soffgrupp och matplats. Från vardagsrummet nås bostadens loggia, ett inglasat uterum med öppningsbara fönster åt två väderstreck och en spektakulär utsikt. Utöver detta inrymmer lägenheten två sovrum med garderobsförvaring, ett badrum med tvättavdelning, en gästtoalett samt en walk-in closet för förvaring. En flexibel planlösning som med enkelhet kan göras om till en 4:a vid behov. Det finns en genomgående stil genom hela lägenheten och mycket väl genomtänkta och praktiska detaljer som till exempel dimningsbara ljus!

Bostadsrättsföreningen kan i nedre planet erbjuda ett varmgarage, och på de nedre våningarna finns förråd som tillhör lägenheten. Tvättstuga finns i grannhuset. På den privata innergården mot fina Asklundska villan finns plats för både rekreation och samvaro. Här kan du även grilla. Njut av ett bekvämt cityboende med allt innerstans utbud runt hörnet och Stångåpromenaden alldeles utanför porten.
Välkommen hem till Strandgatan 6!

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Linköping

Kontakta mäklaren

Josephine Ekhager

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Linköping
Mäklare Josephine Ekhager, Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Linköping
0763-20 20 70

Kommande försäljning

Bostaden kommer snart att vara till salu. Inga visningstider finns än så länge. Kontakta mäklaren för mer information.