Larsbodavägen 59, 2tr

Farsta - Centrum, Stockholms kommun Se på karta

4 000 000 kr

3 495 000 kr +14 %
Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
4 rum
Boarea
89 m²
Balkong
Ja
Våning
2, hiss finns
Byggår
1959
Förening
BRF Revskär 4
Om föreningen
Avgift
5 004 kr/mån
Pris/m²
44 944 kr/m²

ACCEPTERAT PRIS

Nu ges möjligheten att förvärva denna pärla till bostad i ett av Farstas mest attraktiva områden med närhet till allt.

Förutom sitt perfekta läge genomsyras bostaden av fräscha ytskikt och ett härligt ljusinsläpp. Här bor ni på 89 välplanerade kvadratmeter över trevliga sociala ytor med en planlösning som erbjuder dig plats för allt du kan önska.
Köket är stort och ljust med moderna vitvaror och plats för matbord för minst 4 personer.
Vardagsrummet rymmer din soffgrupp och skrivbord, fönster i fantastiskt burspråk med trevlig utsikt. Från vardagsrummet når du även lägenhetens balkong med många soltimmar och härlig trädgårdskänsla.

Badrummet är smakfullt renoverat med golvvärme, badkar, dubbla handfat och spegelskåp. Egen tvätthörna med tvättmaskin och torktumlare samt arbetsbänk med över-underskåp. Vidare i bostaden finns även tre trivsamma sovrum i anslutning till hallen och en separat gäst-wc. Självklart har du även ett källarförråd och cykelförråd.

Här på Larsbodavägen 59 bor du i en bra förening där värme, vatten och internet ingår i månadsavgiften. Här kan du hyra föreningens lokal för privata fester. I föreningen finns även en stor tvättstuga till ert förfogande. Bostadshuset är belägen med ett utmärkt pendlarläge, med nära till allmänna kommunikationer i Farsta Centrum. Samtidigt som läget är centralt är det en mycket lugn gata med flera grönområden och parker i närområdet.

Attraktiva Farsta är ett vackert och expansivt område i södra Stockholm. På promenadavstånd når man sjöarna Magelungen och Drevviken med flera badplatser, promenadstråk och plogade banor för skridskoåkning under vinterhalvåret. I området finns även en idrottsanläggning med sport- och simhall samt Ågesta friluftsområde med bland annat elljusspår (skidspår vintertid), ridhus samt golfbana med drivning range. Farsta Gård är en äldre herrgård belägen intill sjön Magelungen med rötter från 1300-talet. Här finns en mycket omtyckt restaurang och café.

Det finns flera bra skolor och förskolor i Farsta. Bl.a. Friskola Hästens (F-5), (årskurs F-6), Farsta Strandskola (årskurs F-3), Farstaängsskolan (årskurs F-6) samt Kvickentorpsskolan (årskurs F-9).

Här bor man ett stenkast från Farsta Centrum med tillgång till utmärkta kommunikationer. Tunnelbanans gröna linje (station Farsta Centrum) tar dig enkelt och smidigt till Stockholms Central på ca. 20 minuter. Vid centrum finns, förutom tunnelbana, flera busslinjer. Bl.a. bussar som går till Handen, Haninge, Huddinge, Skarpnäck och Högdalen.

Välkommen på visning!

Läs mer hos mäklaren
Notar

Kontakta mäklaren

Simon Strand

Notar
Mäklare Simon Strand, Notar
0708-99 79 40
Guldhemmets logotyp

Vinnare

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2021