Finnboda kajväg 10

Finnboda Hamn, Nacka Se på karta

9 995 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
4 rum
Boarea
99 m²
Förening
HSB BRF Finnboda Terrass i Nacka
Om föreningen
Avgift
5 395 kr/mån
Driftkostnad
12 456 kr/år
Pris/m²
100 960 kr/m²

- Frontläge mot inloppet
- Sol från lunch till solnedgång
- Måste upplevas på plats
- Exklusiva tillval

Välkommen till en ljus och modern bostad belägen längst ut på kajen med vidsträckt utsikt över Djurgården och Stockholms inlopp från samtliga fönster. Bostaden är placerad två trappor upp vilket ger en fantastisk vattenkontakt. Här vaknar man upp helt utan insyn och med öppet fönster kan man njuta av vattnets kluckande. Rymlig balkong i västerläge som erbjuder sol från ca 14-tiden till solnedgången över Stockholms siluett. Inglasning med skjutbara glaspartier samt infravärme ger bostaden ett extra rum året om.

Bostaden färdigställdes i oktober 2017 och har genomgående en hög standard med moderna materialval såsom fönsterbänkar i marmor, kök från Vedum samt pigmentera enstavsparkett från Kährs. Tre sovrum och två rymliga badrum varav ena med badkar, tvättmaskin och torktumlare och det andra med dusch. Öppen planlösning i vinkel mellan kök och vardagsrum med dubbelglasdörrar ut mot balkongen om ca 10 kvm.

Bostaden är del av HSB Brf Finnboda Terrass som äger tre punkthus om 93 lägenheter nere vid kajen. Föreningen erbjuder tillhörande förråd på gatuplan, föreningslokal/övernattningslägenhet, barnvagnrum och garage intill. God ekonomi med lån per kvm på ca 12 000 kr.
Utmärkta kommunikationer in till centrala Stockholm både via buss och båt (SL-kort gäller). Ett stenkast från lägenheten finner vi en Ica butik, Puls & träning, möbelvaruhuset Fogia, förskola och restaurang Docklands. Promenadavstånd in till pulsen på Södermalm såväl som fina grönområden och en vacker strandpromenad.

Möjlighet till båtplats i närområdet finns genom Finnboda båtklubb, Svindersvik båtklubb och Segelsällskapet Gäddviken (kontakta resp. båtklubb för information om medlemskap och ev. kö). I de angränsande områdena Kvarnholmen och Saltsjöqvarn finns det tillgång till flera restauranger som Don Felice och Crispy Pizza Bistro m.fl. samt populära Boule och Berså och Elite Hotell Marina Towers restaurang. På hotellet finns också Sturebadet SPA-avdelning och gym. Skäm bort din kropp och dina sinnen och njut av ett exklusivt spa och träningsanläggning med pool, jacuzzi, bastu samt turkiskt hamam.

Övriga butiker och service finns i Sickla Köpkvarter och Nacka Forum. I Sickla köpkvarter finns även biograf och Dieselverkstaden, ett kulturcentrum med mängder av aktiviteter för alla åldrar och intressen. Nacka Forum nås via bro över Svindersviken som även erbjuder egen på- och avfart på 222.

Kontakta fastighetsmäklaren för mer information.

Läs mer hos mäklaren
Svensk Fastighetsförmedling Nacka