Sysslomansgatan 27

Främre Luthagen, Uppsala Se på karta

3 795 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
4 rum
Boarea
88 m²
Balkong
Ja
Våning
1 av 5, hiss finns
Byggår
1959
Förening
BRF Oliven
Om föreningen
Avgift
3 901 kr/mån
Driftkostnad
10 128 kr/år
Pris/m²
43 125 kr/m²
Antal besök
3 216
Dagar på Hemnet
14

Med bästa tänkbara läge i Främre Luthagen invid vackra Fyrisån finns nu möjlighet att förvärva denna fina gavelfyra 1 trappa upp i huset. Lägenheten har en bra planlösning som ger en möblerbar hall, ett luftigt vardagsrum med fungerande öppen spis, samt utgång till härlig balkong som vetter mot föreningens innergård. Lägenheten har ett fullt utrustat kök, tre sovrum samt ett badrum. Till lägenheten hör tre förråd: ett matkällarförråd, ett källarförråd samt ett vindsförråd. I husets källare finns även plats för barnvagnar/rullator.

På Sysslomansgatan 27 bor ni med attraktivt läge i lugna, fina kvarter med årummet runt knuten och stadskärnan på bekvämt promenadavstånd. Flertalet restauranger runtomkring samt gym med personlig tränare som hyr i föreningens lokal. I området finner ni såväl mataffär som apotek och florist, och för den som pendlar är det en kort promenad till stationen. Välskött förening med solceller på tak och de stora renoveringarna såsom bland annat stamrenovering, fönsterbyte redan utförda. Innergårdens trädgård med grillplats och äppelträd, fritt fram att plocka när det kommer äpplen igen.

Föreningen beslutade nyligen att övergå till gemensam el. Det innebär att föreningen kommer teckna ett gemensamt elavtal, vilket möjliggör att lägenheterna använder el direkt från deras egna solceller. Det kommer fortfarande att vara individuell mätning och man betalar bara för elen man själv använder, men el-kostnaden kommer läggas på hyresavin. Detta innebär lägre elkostnader för boenden!

Läs mer hos mäklaren
Mäklarfirman Widerlöv & Co AB

Visningstider

  • 4
    jul
    Sön 4 jul kl. 11:00–11:40
    Bokad visning - anmälan sker hos mäklaren. Klicka på "Läs mer..." och sen "Anmäl mig". Obs: max 2 pers/sällskap!
För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.